Skoro u ciebie działa dobrze to może jednak zmienia. Poczekam jeszcze na opinię freda, on teraz przeszedł na Kotixa, ale jak byłem u niego to zapomniałem sobie tego sprawdzić.Avatar pisze:Nie mam takiego problemu z przyciskami na konsoli ale przejście na Kotixa raczej tutaj wiele Ci nie zmieni
O tym ja wiem. Mam ustawioną odpowiednio tą listę tak, że 6 ustawień klawiszy konsoli pokrywa mi się z ustawieniami na 6 polach/klawiszach ekranowych. Kiedy włączony jest AF, to gdy nacisnę mechaniczny klawisz konsoli np. 3, na ułamek sekundy błyśnie stacja przypisana do niego, by przełączyć się na inną np 2 lub 4. Nie ma tego problemu gdy zapamiętane stacje wybieram palcem z 6 pól przypisanych klawiszy ekranowych. Kiedy wyłączę AF, klawisze konsoli prawidłowo wybierają stację. Jeżeli ten problem załatwia Kotix to przemigruje do niego.Avatar pisze: przyciski z konsoli wywołują pierwsze zapamiętane stacje z wyszukiwarki, można je oczywiście zmienić.
Ta sytuacja sprawia, że nie da się korzystać z klawiszy numerycznych konsoli. Zapamiętane stacje wybieram więc tylko z ekranu co jest mniej wygodne.