Tak czy siak ten test przekonuje mnie, że SUVa sobie raczej nie kupię

A które salony takie możliwości dają?etac_owiec pisze: A co do jazdy, to ja sobie powiedziałem ze nie kupie juz zadnego samochodu jesli nim nie pojezdze przynajmniej z 2 dni. (do sklepu, po dziecko, do pracy), zeby zobaczyc jak sie parkuje, jak jezdzi i ile naprawde pali.
nie wiem jak inne marki ale zawsze sie zastanawiam dlaczego niemcy nie uznaja marek typu fiat, Chevrolet,itp. Jednak vw,audi,mercedes,bmw to inna liga.etac_owiec pisze:Niestety to jest Captiva, to jest wciaz technologia z okresu Daewoo.
A myslisz ze inne marki maja mniej problemów, to poczytaj inne fora. Teraz wszystko zalezy od szczescia, niz od marki.
A co do jazdy, to ja sobie powiedziałem ze nie kupie juz zadnego samochodu jesli nim nie pojezdze przynajmniej z 2 dni. (do sklepu, po dziecko, do pracy), zeby zobaczyc jak sie parkuje, jak jezdzi i ile naprawde pali.
Tylko tu na forum jesteś trzeci.To nie jestem pierwszy i jedyny z ta awaria???
jeszcze nie zagładałem, ale bedzie duzo wolnego to koledzy w Katowicach się ucieszą na moj widokwszim pisze:A które salony takie możliwości dają?etac_owiec pisze: A co do jazdy, to ja sobie powiedziałem ze nie kupie juz zadnego samochodu jesli nim nie pojezdze przynajmniej z 2 dni. (do sklepu, po dziecko, do pracy), zeby zobaczyc jak sie parkuje, jak jezdzi i ile naprawde pali.![]()
Co jest z tymi wyciekami w dieslach 163KM? To już kolejny taki przypadek o którym czytam. A u ciebie etac już sucho?
Jedno wiem napewno, ze chevroleta nie kupie nawet jakby nowe ponownie oferowali w rewelacyjnych cenach. A opel to ten sam syf. Miaem 2 tyg Auto zastepcze corse 1.4 niby 100KM wyposazenie extra lacznie z podgrzewana kierownica. Silnik porazka! 100KM??? Moj Kadett 60 konny lepiej sie zbieral. zawieszenie takze . A zamiast captivy chcialem kupic uzywana c klase Kombi z bixenonami itd i pewnie bylby to lepszy wyborkonradoo pisze:To inna liga,ale cenowa. Nowe bmw czy mercedes ma też problemy tylko jak po gwarancji to zazwyczaj naprawy idą w cenie Twojego chevroleta... ludzie przychodzą albo mechanicy opowiadają... na leasingu nową 528 (nie mylić że to 2.8L motor) zrobił 30kkm przez 2lata, samochodem zastępczym 120kkm. Chcesz coś dodać??
a gdzie i kto o tym pisal??Bo szukalem i nic nie znalazlemwszim pisze:Tylko tu na forum jesteś trzeci.To nie jestem pierwszy i jedyny z ta awaria???
Tak Auto na gwarancji jeszcze do Maja 2016. H>mm cciekaw jak to udowodnc ze cos padlo w zawieszenu z mojej winy? normalnie jezdi Auto po ulicach i tyle. A czy nie skasuja nie wiem bo ostatnio jak naprawiali Auto to za Auto zastepcze dostalem rachunek 10 euro i Auto odebralem z pustym bakiem a nie pelnym jak to wszedzie jest, Naisalem juz na ten serwis skarge do chevroleta bo nie chcieli mi pokazac specyfikacji co zostalo wymienione.etac_owiec pisze:Masz auto na gwarancji?
Jesli, tak to mozesz ich męczyć codziennie. Dopóki, uszkodzenie lub wada nie wynika z eksploatacji lub z twojej winy, nie maja prawa skasówać Cie nawet 1€.
A z tym olejem to dziwie się ze pozwolili ci jezdzić, bo podobno w Niemczech mozna stracić dowód i zaplacić mandat jesli samochód zanieczyszcza środowisko, a takim czyms jest kapiący olej na chodnik.
A nie misiekwwa?etac_owiec pisze:szukaj postów etac_owiec i tomek_wawa (chyba)
Wydziele te twoje posty i założe nowy w dziale Captiva
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość