W moim Cruzie podczas jazdy zarówno na gazie jak i benzynie zauważyłem wyraźne szarpanie, nierówną pracę, pojawił się samochodziki z kluczykiem, sprawdziłem i pokazało mi P0200 i C0155.
Po ponownym odpaleniu błąd znika. Dodatkowo w czasie jazdy auto traciło moc pojawiła się na chwilę ikona od kontroli trakcji i check po chwili zniknęły. Sprawdziłem pokazało P0300 P0301 i jakiś jeszcze jeden cylinder ale nie pamiętam.
Wymieniłem świece na NGK (auto ma 93000km a pani - poprzedni właściciel nigdy świec nie wymieniała

Zakupiłem takową firmy właśnie NTY dzisiaj zamontowałem. Jazda próbna przy normalnej jeździe jest ok. Ale podczas dynamicznej jazdy auto zamula między 3000 a 4000 obrotów zarówno na gazie jak i benzynie no i pojawia się samochodzik z kluczykiem, sprawdziłem znów błąd P0200 i C0155 ale za to nie zapaliły mi się kontrolki od kontroli trakcji ani check. Poza tym auto nawet źle nie jedzie. Tylko ten błąd i taka zamuła. Na wolnych czasem czasem lekko poszarpuje. Więcej jeszcze nie stwierdziłem. Jutro pojadę do pracy to zobaczę.
Panowie co robić? Gdzie szukać?