Cenne info

Ze swojej strony dodam żeby uważać przy wsadzaniu karty. Jest tam dość duża przestrzeń pomiędzy gniazdem karty a wnętrzem radia (T`eyes). Jak się nie trafi do gniazda to trzeba rozkręcać radio celem wydobycia latającej w nim karty

Cenne info
możesz dać film na YouTube a tu dać link do niego.oto2467 pisze: ↑31 sty 2022, o 19:32Witam wysyłam film jak oddzielić android radio na kruza od cinana
Dodano po 13 minutach 30 sekundach:
Nie zamierzam wysyłać tutaj filmu, więc postaram się go opisać. Naciśnij factori ustawiając, aby wyświetlić okno wprowadź kod 8888 potwierdź i możesz ustawić to, czego potrzebujesz
No to kamera źle pokazuje
To chyba po angielski będzie jakoś tak: reverse tilt mirror lub auto mirror foldingFreshu08 pisze: ↑21 lut 2022, o 17:17Niestety nie mam teraz "pod ręką" swojego egzemplarza, ale miałem podobnie po zakupie. Generalnie musisz szukać w opcjach systemowych pod hasłem "odwróć obraz" lub coś podobnego. Jutro lub pojutrze będę w domu, to dokładnie sprawdzę ścieżkę, jeżeli nadal będziesz w potrzebie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość