Znajomy zasugerował że to przez brak katalizatora.
Trochę ciszej jest przy skrętach w prawo.
Jadę na wakacje niebawem z dziećmi i wolałbym aby spały ale obawiam się że ten hałas im nie pozwoli
Chevrolet2,0
endriu333 pisze:Kara musi być za wycięcie filtra
oglądajcie mniej TV, bo eko-głupoty wam cisną do głowy. Kiedyś jak spadła sprzedaż masła, to tez mówili ze margaryna jest rakotwórcza.Regulus pisze:Innym fundujesz raka, a sobie głuchotę - tak to działa
ja mam takie same uczucia jak jade za Golfem III, który jedzie na mieszance benzynowo-olejowymendriu333 pisze:etac generalnie się z Tobą zgadzam ale parę razy miałem "przyjemność" jechać za "nowym" kopcacym dieslem i uwierz mi ale nie było to przyjemne a wręcz np. W korku wolałem przepuścić inne auto byle nie wdychac bezpośrednio tego dymu...czy bylo to spowodowane wycinką filtra tego nie wiem ale z pewnością stwierdzam że kopcacy diesel to udręka na drodze.
A co do kolegi który zgłosił problem to tak to opisal, że tylko żartobliwie można się było do tego odnieść co ja uczyniłem...lozysko to sensowna przyczyna hałasu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość