Mechanik-magik wymienił ją na nową-używkę. Wszystko działa teraz jak należy.
Teraz pytanie: czy ktoś zna jakiś warsztat gdzie regenerowane są takie pompy? Ewentualnie czy ktoś wie jak udrożnić taki zapchany kanał?

Patrząc na ceny używek, nie wiem ci ktoś to zrobi za 20-30 zł. A używki chodzą od 50 zł do 150 zł, wiec raczej oddać złomiarzom i będą radość mieli.yozzz pisze:Sprawdzałem. Dostałem odpowiedź z centrali, że mój model nie podlega pod akcję z hamulcami. Ale nie narzekam. Wszystko narazie działa jak trzeba. Tylko szkoda żeby taka pompa sie marnowala;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ale pytałeś centrali, czy sprawdzałeś z listą - viewtopic.php?f=56&t=330&view=unread#unread ??yozzz pisze:Sprawdzałem. Dostałem odpowiedź z centrali, że mój model nie podlega pod akcję z hamulcami. Ale nie narzekam. Wszystko narazie działa jak trzeba. Tylko szkoda żeby taka pompa sie marnowala;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Wysłałem do nich zapytanie z VIN. Odpisali, że się nie kwalifikuje, bo mój to rocznik 2005. Sprawdzałem też listę.Seba pisze:Ale pytałeś centrali, czy sprawdzałeś z listą - viewtopic.php?f=56&t=330&view=unread#unread ??yozzz pisze:Sprawdzałem. Dostałem odpowiedź z centrali, że mój model nie podlega pod akcję z hamulcami. Ale nie narzekam. Wszystko narazie działa jak trzeba. Tylko szkoda żeby taka pompa sie marnowala;)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk![]()
Bo może się różnić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości