pewnie ta nowa aplikacja sprawdzająca błędy ortograficzne, co Adam zainstalował. Poprawia ale podkreśla na czerwonoryjek pisze:kto mnie na czerwono poprawia

pewnie ta nowa aplikacja sprawdzająca błędy ortograficzne, co Adam zainstalował. Poprawia ale podkreśla na czerwonoryjek pisze:kto mnie na czerwono poprawia
Jakie swiatła?huri_khan pisze:Krzsiek, sprawdzałeś światła ?
No niestety bez reakcji oczekiwanejhuri_khan pisze:Przeczytaj mój post na wcześniejszej stronie
Bo w duchu marki Chevrolet jest prostotaryjek pisze:etac OK,Opel ma więcej ukrytych niespodzianek niż chevi widocznie
Cały dowcip polega na tym, ze nikt nic takiego nie widziałXaRaDaS pisze:Na pewno jest jakiś sposób, ale pewnie wiąże się to z grzebaniem w sofcie, pytanie czy jest jakiś program do tego
W tym sęketac_owiec pisze:Cały dowcip polega na tym, ze nikt nic takiego nie widziałXaRaDaS pisze:Na pewno jest jakiś sposób, ale pewnie wiąże się to z grzebaniem w sofcie, pytanie czy jest jakiś program do tego
Pewnie że można zrobić jakieś obejście, trzeba tylko zdobyć TIS do MY13, bo tam są schematy.jfx pisze:Ze mnie tam kiepski elektryk, ale na bank można by rozwiązać problem jednym przekaźnikiem i przełącznikiem - jeśli się nie da wykorzystać oryginalnego - oczywiście mam na myśli wersję manualną bez automatyki.
Jest to do wykonania, coś podobnego miałem w moim poprzednim, ale po co ingerować aż tak bardzo skoro można to zrobić jednym klawiszem ENTERjfx pisze:Ze mnie tam kiepski elektryk, ale na bank można by rozwiązać problem jednym przekaźnikiem i przełącznikiem - jeśli się nie da wykorzystać oryginalnego - oczywiście mam na myśli wersję manualną bez automatyki.
wyłączenie ich, jest możliwe tylko w momencie gdy włączony jest sam zapłon
to pomozcie, ja to juz pociagne dalej. trzeba zlapac kontakt.wszim pisze:Uparci są.
wyłączenie ich, jest możliwe tylko w momencie gdy włączony jest sam zapłonWTF?
generalnie dają do zrozumienia żeby spadać na drzewo.
Wg mnie jeżeli temat nie pojawi się gdzieś w prasie czy innych mediach o szerszym zasięgu to będzie to walka z wiatrakami.
wszim pisze:http://www.przyjaznamotoryzacja.pl/Ucze ... -Sp.-z-o.o
Przyjazna motoryzacja – to program, którego zadaniem jest popularyzacja wzorców motoryzacji bezpiecznej, racjonalnej, nowoczesnej i odpowiedzialnej za środowisko.
Rozwiązania stosowane przez Chevrolet, nomen omen członka tego program, stoją w sprzeczności z celami tego programu.
Racjonalność?
Brak racjonalności i sensu w rozwiązaniu uniemożliwiającym wyłączenie świateł mijania, pozycyjnych i podświetlenia tablicy. Brak racjonalności w kwestii niemożności decydowania przez użytkownika o klimatyzowaniu przedniej szyby. Brak racjonalności tym bardziej, że obydwa rozwiązania są stricte software'owe i ich zmiana jest bezkosztowa.
Odpowiedzialność za środowisko?
Trudno nazwać odpowiedzialnością za środowisko blokowanie możliwości swoim klientom działań proekologicznych. Ponieważ obecnie rozwiązania w pojazdach marki Chevrolet nie dają takiej szansy. Nie ma szansy zamontowania zewnętrznej instalacji ekologicznych świateł DRL LED. Nie ma szansy wyłączenia energożernej sprężarki klimatyzacji w opcji nadmuchu na szybę. I dzieje się tak bez żadnej racjonalnej technicznej przyczyny.
Brak deaktywacji tych automatycznych systemów nawet przez autoryzowany serwis jest ewenementem nigdzie nie spotykanym. W świetle czynnego działania w organizacji "Przyjazna motoryzacja" - trąci obłudą.
To może by tak pana Rafała Serafina zainteresować, jak to jeden z jego partnerów dla którego pracuje jako expert podchodzi do tematów ekologii?
Pan Rafał Serafin jest Prezesem Zarządu Fundacji Partnerstwo dla Środowiska - m.in. aktywnie wspiera praktyczne wdrażanie rozwoju zrównoważonego w życie codzienne, poprzez budowanie partnerstwa, społeczeństwa obywatelskiego, proponowanie nowych rozwiązań oraz upowszechnianie sprawdzonych wzorów działań przyjaznych dla środowiska naturalnego ...
http://www.przyjaznamotoryzacja.pl/Eksp ... l-Serafin2
http://www.fpds.pl/pl/contact#8
rafal.serafin@fpds.pl
poszło zgodnie z twoja autoryzacjawszim pisze:Nie mam fejsa. I raczej nie chcę mieć.
Ale jak ty masz to możesz wrzucić.
Na pewno. W orlando świeci się cały tył tzn 4 lampy pozycyjnehuri_khan pisze:
Świeci się u Ciebie tył ?
Panowie i Panie tutaj jest jakiś haczyk, bo ten sposób blokady świateł jest używane przez inne marki tez w Polsce. Także albo jest jakaś nadinterpretacja przepisów, albo jakiś baran źle zrozumiał przepis a reszta to kopiuje, lub tez jest jakiś zapis którego nikt nie chce zdradzić.wszim pisze:Na pewno. W orlando świeci się cały tył tzn 4 lampy pozycyjnehuri_khan pisze:
Świeci się u Ciebie tył ?(bo orlando ma cztery lampy) i jeszcze podświetlenie tablicy rejestracyjnej.
edit:
Ale Cruze i Orlando nie ma świateł dziennych.Więc ten zapis nie dotyczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość