NATRĘTNY BRZĘCZYK T255

Modyfikacje i inne tematy dotyczące nadwozia i wnętrza
Awatar użytkownika
XaRaDaS
Zasłużony dla forum
Reputacja: 9
Imię: Andrzej
Samochód: Orlando LTZ
Silnik: 1.8 2H0, 141 KM, benz.
Kontakt:

Re: NATRĘTNY BRZĘCZYK T255

Post autor: XaRaDaS » 6 mar 2015, o 08:29

Tak dzisiaj rano myślałem o tym i faktycznie nie tylko od krańcówki idzie sygnał, lecz na pewno z stacyjki też jest podawany, bo buzzer spełnia też funkcję przypominacza o kluczykach.
OBWÓD SYGNAŁU DŹWIĘKOWEGO, PASA BEZPIECZEŃSTWA I WYŁĄCZNIKA FUNKCJI PRZYPOMNIENIA O KLUCZYKU
OBWÓD SYGNAŁU DŹWIĘKOWEGO, PASA BEZPIECZEŃSTWA I WYŁĄCZNIKA FUNKCJI PRZYPOMNIENIA O KLUCZYKU
T8B15021.png (29.85 KiB) Przejrzano 1664 razy
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

flebuss
Wymiatacz
Reputacja: 3
Imię: Krzysztof
Samochód: SUZUKI BALENO
Silnik: 1,2 PB 90 KM
Kontakt:

Post autor: flebuss » 6 mar 2015, o 17:57

Jakaś logika w tym jest, tylko powinienem mieć opcję włączania radia kluczykiem lub ręcznie tak jak to miałem poprzednio w swoim i służbowym idę w stronę wymiany radia bo w poprzednim miałem znakomitego Pioneera ze zmieniarką i myślę o jego ponownym zamontowaniu ale chyba zrobię na ten temat osobny wątek - dzięki Wam że chcecie pomóc i poświęciliście mi uwagę :witam:
"Płyńmy szkunerem Cutty Sark i niech nam dowodzi William Mc Coy !"- James Hogg z Ettrick

miles
Świeżak
Reputacja: 0
Imię: Michał
Samochód: Lacetti
Silnik:
Kontakt:

Post autor: miles » 22 mar 2015, o 22:15

flebuss pisze:Proste pomysły są genialne kolego Miles!po za tym twój nick przypomina o wielkiej postaci w muzyce :ok: wetknięcie pasa!nic nie będę kopał w instalacji o odrywał wypychał itp. zapnę pas!z czasem skombinuję jakiś wtyk bez pasa i OK!Dzięki Dla Ironstorm i innym kolegom za chęci :piwo3: - dobrze że tu jestem! :witam: :witam: :witam:
Hehe, cieszę się, że mogłem pomóc. Zawsze do usług :piwo3: A co do mojego nicka, to rzecz jasna nie jest on przypadkowy :)

flebuss
Wymiatacz
Reputacja: 3
Imię: Krzysztof
Samochód: SUZUKI BALENO
Silnik: 1,2 PB 90 KM
Kontakt:

Post autor: flebuss » 23 mar 2015, o 00:40

Niestety niestety to zupełnie nie działa tylko łom i pruć do modułu albo sprzedać komuś kto kocha takie bajery :/
"Płyńmy szkunerem Cutty Sark i niech nam dowodzi William Mc Coy !"- James Hogg z Ettrick

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aveo/Kalos Nadwozie / Wnętrze”