Klima działa dość dobrze-8 stopni Celsjusza na wylocie z kratek ,ale nie widzę kropli wody na asfalcie.
Dodam , że wewnątrz mam suche dywaniki

Wszystko fajnie tylko tak sobie myślę, jeśli w manualu kompresor by nie dawał rady to przerobienie ustawień temperatury z pokrętła na wyświetlacz tego nie zmieni. Ja się zastanawiam nad wymianą kompresora na ten z automatu, czy to jest wgl możliwe itd, ewentualnie czy jakikolwiek inny można tam wrzucić.kjas9 pisze: ↑30 cze 2019, o 21:29Jeżeli nie masz lewych raczek i masz pojecie podstawowe z czytania schematów to poradzisz sobie bez problemu .Mnie to zajeło 2 dni najwięcej czasu zajmuje demontaż konsoli.Wzorowałem się na tym poradniku
jest super http://lacetti.com.ua/ipb/index.php?showtopic=105605
.Koszt trudno teraz wycenić ja dzwoniłem po szrotach i pytałem sie o konkretne części w sumie zapłaciłem ok 300zł
Mi to bardziej wygląda na problem z kompresorem, po pół godziny to nawet mało wydajna klima daje radę. W automacie schłodzenie przy 34 do 22 w środku też sporo zajmuje, zwłaszcza jak żarowa pali. Ale zejście o te 3-5 stopni niżej niż zewnątrz to nie jest coś co trwa latamiarnie3 pisze: ↑30 cze 2019, o 21:57Wszystko fajnie tylko tak sobie myślę, jeśli w manualu kompresor by nie dawał rady to przerobienie ustawień temperatury z pokrętła na wyświetlacz tego nie zmieni. Ja się zastanawiam nad wymianą kompresora na ten z automatu, czy to jest wgl możliwe itd, ewentualnie czy jakikolwiek inny można tam wrzucić.kjas9 pisze: ↑30 cze 2019, o 21:29Jeżeli nie masz lewych raczek i masz pojecie podstawowe z czytania schematów to poradzisz sobie bez problemu .Mnie to zajeło 2 dni najwięcej czasu zajmuje demontaż konsoli.Wzorowałem się na tym poradniku
jest super http://lacetti.com.ua/ipb/index.php?showtopic=105605
.Koszt trudno teraz wycenić ja dzwoniłem po szrotach i pytałem sie o konkretne części w sumie zapłaciłem ok 300zł
Nie wiem czy ja wymagam cudów, ale gdy na zewnątrz jest 25 stopni, a klima działa tak, że po pół godziny jazdy różnica temperatur wewnątrz/zewnątrz to jest może 1-2 stopnie to to jest kpina, a nie klima. Wiele więcej daje otworzenie okien..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość