etac szanuję twoje zdanie. Ale ja mam łeb techniczny i bardzo lubię , jak sam coś naprawię lub skonstruuję i to zadziała

.Satysfakcja i zadowolenie bezcenne .

. Jestem taki "Pomysłowy Dobromir "

Na dzień dzisiejszy , nie mam żadnych zastrzeżeń co do swoich robót . Sztuką nie jest kupić i zapłacić Bóg wie ile za coś , co przestanie działać po krótkim czasie . Wedle powiedzenia : 'jak coś głupio wygląda , ale działa , to nie jest takie głupie.."

A tak na poważnie , to już w swoim życiu , "poprawiłem" konstrukcje nie jednego inżyniera-konstruktora.
W przypadku tych świateł , nie trzeba żadnych radiatorów , a wytrzymałych diod i tego małego kontrolerka , który przełącza światła ( tu trzeba dobrać odpowiednio wytrzymałe komponenty). Myślałem o zakupie i włożeniu w te obudowy ,takich samoprzylepnych pasków ledowych . Tylko na obrazkach , to nie widaćdokładnie.
W niedalekiej przyszłości , planuję np. wpasować kierunkowskazy w zewnętrznych lusterkach . Np. dodatkowe oświetlenie bagażnika , ściągnąłem od kol. "skulla" . Diody zakupione , tylko czasu brak na ich montaż. Wszelkie wskazówki od was są bardzo cenne i to bardzo szanuję.