Kupiłem tu http://www.ebay.pl/itm/300643107941?ssP ... 1497.l2649

Upierdliwe jest wyciągnięcie żarówki oświetlenia bagażnika. Otwierając bagażnik żarówka się zapala, a palcami ciężko ją wyciągnąć bo jest wtedy gorąca jak cholera

Pierwsze co próbowałem po sparzeniu się. Ale nie dało rady wypiąć - nie wiem czemu. Nie dochodziłem wybrałem opcję najszybszą, bo strasznie czas nagliłetac_owiec pisze:Albo po wyjęciu lampki, odpiąć ją od wtyczki
nie wystarczyło wyłączyć tego światełka nad tylną kanapą i by nie świeciło nawet przy otwartym bagażniku?:)wszim pisze:
Upierdliwe jest wyciągnięcie żarówki oświetlenia bagażnika. Otwierając bagażnik żarówka się zapala, a palcami ciężko ją wyciągnąć bo jest wtedy gorąca jak choleraZamknąłem więc wszystkie drzwi wlazłem na tylną kanapę i przewieszony przez oparcie nurkowałem do bagażnika i wyciągnąłem francę na zimno.
Odkopię temat.. żarówki widzę są dedykowane do Cruze i Orlando. Jak się u Ciebie sprawdzają, jest dość jasno i "biało"? Dalej świecą? Kupowałeś na tej konkretnie aukcji? Bo widzę, że sprzedaż jest dalej ale nie ma wysyłki do Polski..wszim pisze:Wczoraj przyjechały do mnie LEDowe wkładki zamiastżarówkowe
Tu masz schemat jednego z kolegów. Niestety nie mogę znaleźć od kogo go mam(mam nadzieję, że się nie pogniewa, za udostępnienie) Wysłane z mojego G8142 przy użyciu TapatalkaGrzegorzP pisze:Witam wszystkich forumowiczów, ... i od razu mam pytanie do klegi andree1510 -
czy była potrzebna przeróbka instalacji żeby te lampki świeciły w opisany sposób?
Użytkownicy przeglądający to forum: mariusz52 i 1 gość