Brak komunikacji po lini can taki bład

Wyłącza się to o ile pamiętam: przekręcasz stacyjkę w gotowość do odpalenia, a następnie naciskasz 3 razy na gaz:) Taka sztuczka magiczna. Serio pisze:)Adi1550 pisze:Nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę na tym.
Zaświeca mi się kontrolka ,, zbliżający się przegląd'' [ samochodzik z kluczem warsztatowym]
Jak to jest z nią czy to awaria czy poprostu zapala się gdy przychodzi czas na przegląd ?
Po jakich km się zapala?
Jak ją zgasić ?
Czy tylko serwis?
Jakaś procedura?
PS ;
elm nie pokazuje żadnych błędów,nie wchodzi w tryb awaryjny , elm nie gasi jej nie ma obcji?
Po odpaleniu normalnie gaśnie
po przejechaniu ze 20 m zapala się i świeci do ponownego odpalenia tak w kółko
Wsio chodzi OK
Nie chcę nikogo w błąd wprowadzać ale czy podobny temat nie był poruszany na starym forum? Przyczyną chyba był zestaw łożyska który jest zintegrowany z czujnikiem ABS .robertkowacz pisze: ↑10 maja 2018, o 20:57Witam. Od dłuższego czasu mam problem (tak mi się wydaje) z wyłącznikiem 4x4. Podczas przyspieszania nawet przy szybkim ruszaniu słychać stuki w tylnej osi. Po puszczeniu gazu albo przy równej jeździe problem znika. Ps. zaświeciły sie kontrolki ABS ESP ZJAZD Z GÓRY i problem też zniknął. Po wykasowaniu błędów (czujnik lewego koła) problem powrócił. Ktoś pomoże?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości