Tak dzisiaj rano myślałem o tym i faktycznie nie tylko od krańcówki idzie sygnał, lecz na pewno z stacyjki też jest podawany, bo buzzer spełnia też funkcję przypominacza o kluczykach.
NATRĘTNY BRZĘCZYK T255
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Reputacja: 9
- Imię: Andrzej
- Samochód: Orlando LTZ
- Silnik: 1.8 2H0, 141 KM, benz.
- Kontakt:
Re: NATRĘTNY BRZĘCZYK T255
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-
- Wymiatacz
- Reputacja: 3
- Imię: Krzysztof
- Samochód: SUZUKI BALENO
- Silnik: 1,2 PB 90 KM
- Kontakt:
Jakaś logika w tym jest, tylko powinienem mieć opcję włączania radia kluczykiem lub ręcznie tak jak to miałem poprzednio w swoim i służbowym idę w stronę wymiany radia bo w poprzednim miałem znakomitego Pioneera ze zmieniarką i myślę o jego ponownym zamontowaniu ale chyba zrobię na ten temat osobny wątek - dzięki Wam że chcecie pomóc i poświęciliście mi uwagę 

"Płyńmy szkunerem Cutty Sark i niech nam dowodzi William Mc Coy !"- James Hogg z Ettrick
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Michał
- Samochód: Lacetti
- Silnik:
- Kontakt:
Hehe, cieszę się, że mogłem pomóc. Zawsze do usługflebuss pisze:Proste pomysły są genialne kolego Miles!po za tym twój nick przypomina o wielkiej postaci w muzycewetknięcie pasa!nic nie będę kopał w instalacji o odrywał wypychał itp. zapnę pas!z czasem skombinuję jakiś wtyk bez pasa i OK!Dzięki Dla Ironstorm i innym kolegom za chęci
- dobrze że tu jestem!
![]()
![]()

-
- Wymiatacz
- Reputacja: 3
- Imię: Krzysztof
- Samochód: SUZUKI BALENO
- Silnik: 1,2 PB 90 KM
- Kontakt:
Niestety niestety to zupełnie nie działa tylko łom i pruć do modułu albo sprzedać komuś kto kocha takie bajery 

"Płyńmy szkunerem Cutty Sark i niech nam dowodzi William Mc Coy !"- James Hogg z Ettrick