Problem ze zmianą jednostek odległości

Nie świeci, nie kręci i inne tematy związane z elektryką i elektroniką
ODPOWIEDZ
DGpoker111
Świeżak
Posty: 19
Rejestracja: 21 cze 2019, o 15:00
Imię: Kuba
Chevi: Epica
Silnik: 2.0 diesel 150KM
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Problem ze zmianą jednostek odległości

Post autor: DGpoker111 » 9 lip 2019, o 14:01

Hej,

postanowiłem zrobić osobny wątek, ponieważ dalej nie jestem w stanie rozwiązać problemu. Szukałem na różnych stronach polskich oraz zagranicznych. Nie mogę nic znaleźć na ten temat.

Auto wskazuje na komputerze odległość w milach, oraz spalanie w milach/galon.
Próbowałem zmienić to wedle instrukcji jednak bezskutecznie. Mrugają tylko jednostki temperatury, a po kolejnym naciśnięciu SET, nic się nie dzieje i dalej mruga temperatura. Ktoś miał podobny problem? Może nie ma możliwości zmiany jednostek odległości w moim konkretnym przypadku?
Wersja LMV 2009
Obrazek

Awatar użytkownika
zzzz
Profesjonalista
Posty: 916
Rejestracja: 3 gru 2013, o 17:50
Imię: Zbyszek
Chevi: Cruze 1.8 LT+ z LPG
Silnik:
Lokalizacja: SBE
Kontakt:

Re: Problem ze zmianą jednostek odległości

Post autor: zzzz » 9 lip 2019, o 14:14

A może drugi raz też trzeba przyciskać 2 sekundy...

Awatar użytkownika
KonradMaster
Specjalista
Posty: 492
Rejestracja: 6 lip 2016, o 11:14
Imię: Konrad
Chevi: Epica LMV
Silnik: 2.0D, VCDi, 150KM, diesel
Lokalizacja: Bełchatów
Kontakt:

Re: Problem ze zmianą jednostek odległości

Post autor: KonradMaster » 9 lip 2019, o 14:16

Dzisiaj sprawdzę u siebie i się odezwę.
Pozdrawiam,
Konrad

Jest: Chevrolet Epica 2.0D VCDi 150KM 320NM 2007r. -> CT 180KM 370NM
Było: Daewoo Nubira II 2.0 D-TEC 133KM 184NM 2000r. + LPG AEB KING 4
Obrazek

DGpoker111
Świeżak
Posty: 19
Rejestracja: 21 cze 2019, o 15:00
Imię: Kuba
Chevi: Epica
Silnik: 2.0 diesel 150KM
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Re: Problem ze zmianą jednostek odległości

Post autor: DGpoker111 » 9 lip 2019, o 14:32

zzzz pisze:
9 lip 2019, o 14:14
A może drugi raz też trzeba przyciskać 2 sekundy...
niestety, nic się nie dzieje, a jak przytrzymam jeszcze dłużej to zwyczajnie przestaje mrugać

Awatar użytkownika
Arbi
Aktywny
Posty: 69
Rejestracja: 14 kwie 2019, o 21:51
Imię: Albert
Chevi: Epica
Silnik: 2.5
LPG: Vialle
Lokalizacja: Skulsk
Kontakt:

Re: Problem ze zmianą jednostek odległości

Post autor: Arbi » 9 lip 2019, o 14:36

U mnie działa tak jak w opisie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Epica Elektryka / Elektronika”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości