Czy któryś z forumowiczów dokonywał takiej modyfikacji w " CRUZIE" - SWAP na V6/V8 oczywiści z fabryczna instalacja BRC :d

Nie wiem czy dobry dział - ale nie ma dzial Tuning czy coś

Ja teraz rozglądam sie za infiniti fx37 tam jest 3,7 litra i gdy sie pytałem znajomej o oc to składka wynosi ok 950 zł teraz za Captive 2,4 mam 900 zł ,mowiła mi ze powyżej pojemność 2,5 składki sie juz nie zwiększają dużo ,zależy potem od marki i rocznika ale nie jest to duża różnica ,mam maksymalne zniżkipawelwaw84 pisze:Tak delikatnie zbaczajac z tematu, wiecie ile drozej placi sie za ubezpieczenie z tak duzymi silnikami? Chodzi mi po glowie Volvo z silnikiem 3litrowym. Powiedzmy ze sa sobie dwa auta o wartosci 50tys. Jeden ma silnik 1.5 a drugi 3.0. Za pierwszy koszt ubezpieczenia to ok. 1500zl a za drugi przy takich samych znizkach????
W kalkulatorach trzeba miec wszystkie dane zeby otrzymac info o wysokosci skladki, a jak zapytalem na OLX wlasciciela ile kosztuje ubepieczenie to mi odeslal tylko usmieszek...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości