Też, mam. Wersja sedan. Funkcje spełniają, tj.: uchylenie szyby przy deszczu zapobiegające parowaniu i fajny wygląd.
Minusy. Ciężki montaż. Miałem problemy zainstalować, poprawnie. Pamiętam, że szyba przy zamykaniu odbijała, i otwierała się. Dopiero czasochłonne poprawki montażowe, dały sukces. Uważaj, ja ułamałem te ranty owiewki wchodzące pod uszczelkę na krótszym boku. One były cieniowane, cienki plastik, i przy kombinowaniu uszczypałem. Po zamontowaniu nic nie widać, ale uważaj. Czasem tylne poprawiam, bo trochę się wysuwają, a oryginalna taśma dwustronna nie trzyma. Nic nie pęka samo z siebie od 12.15r. W Lanosie miałem, i takie kreski mikro pojawiły się ale po 5-6 latach. Tu nic. I jeszcze wada ostatnia. Na trasie szumią. I to niemało. Miałem ochotę, na zmiany, i je zdemontować na czas. Jak się będzie jeździć. Odechciało mi się, ale może... I faktycznie, silniki mają ciężej. A jeszcze jedno. Czasem na myjce, jak od tyłu auta wyceluję pod owiewkę w rejonie lusterka, to do wewnątrz podleje mi troszkę wodą. Tyle wad, a tak mało zalet. Z tym, że uchylanie pod czas deszczu fajne jest.