Lepiej zdiagnozuj to jak najszybciej, bo może to być niebezpieczneczarocm pisze:Hmm na codzień jeździ tym moja kobitka więc jutro się zorientuję
takich rzeczy nie należy ignorowaćSeba pisze:Lepiej zdiagnozuj to jak najszybciej, bo może to być niebezpieczne![]()
I następnym razem pomocy szukaj tylko u nas - tylko tutaj dostaniesz odpowiedź szybko i konkretnie
XaRaDaS pisze:takich rzeczy nie należy ignorowaćSeba pisze:Lepiej zdiagnozuj to jak najszybciej, bo może to być niebezpieczne![]()
I następnym razem pomocy szukaj tylko u nas - tylko tutaj dostaniesz odpowiedź szybko i konkretnie![]()
I jak widzisz Czaocm, tutaj w porównaniu do tamtego forum, znacznie szybciej można uzyskać radę na wszelkie problemy
Lepiej żeby nie było ok (żeby był pęknięty), bo jeśli będzie pęknięty to naprawisz i będzie spokój, jeśli nie - będziesz musiał szukać dalejczarocm pisze: jutro się rozbierze laczka i miejmy nadzieję że będzie ok
Tak musisz osuszyć żeby wilgoć nie zadziałała destrukcyjnie na styki, po wysuszeniu możesz psiknąć na styki preparatem do połączeń elektrycznych (tzw. kontakt-spray)czarocm pisze:O to mi właśnie chodziłomiejmy nadzieję że będzie pęknięty
ale kostkę wtedy jakoś osuszyć czy coś jeszcze zrobić?
Zobacz tez czy na przesciu z nadwozia w klape nie masz popekanych kabliczarocm pisze:ok dzięki jutro popatrzęjeszcze raz thx
sklepy zoologiczne, gdzie mają akwaria, wężyki do wyboru do koloru. Sam kupowałem do przednich spryskiwaczy, jak wymieniałem na mgłoweczarocm pisze:Witam Panowie tak jak pisaliście była to wina pękniętego wężykajuż wszystko załatwione
no może nie na 5 tylko na 4+ bo wężyk dalej cieknie choć już trochę mniej ale mus było by go wymienić ale to trzeba gdzieś poszukać i zakupić.Dzięki za podpowiedzi pozdrawiam
Albo sklepy motoryzacyjne i wężyki do paliwa i oleju, + ew. obejmy żeby "dosztukować" wężyk (z braku obejmy to i trytyka - opaska zaciskowa się sprawdziXaRaDaS pisze:sklepy zoologiczne, gdzie mają akwaria, wężyki do wyboru do koloru. Sam kupowałem do przednich spryskiwaczy, jak wymieniałem na mgłoweczarocm pisze:Witam Panowie tak jak pisaliście była to wina pękniętego wężykajuż wszystko załatwione
no może nie na 5 tylko na 4+ bo wężyk dalej cieknie choć już trochę mniej ale mus było by go wymienić ale to trzeba gdzieś poszukać i zakupić.Dzięki za podpowiedzi pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość