Pojemność silnika (cm3) 1 796cm3
Data pierwszej rejestracji 23,08,2011) nie działało radio. nie widzi RADIA CD i MUZY z Odłączyłem aku na dobre 5 min. posprawdzałem bezpieczniki (nie wszystkie) i te co sprawdzałem OK. Jakie zauważyłem symptomy.
1) chwile po odpaleniu pokazuje zakres 88.0 długie fale, poje... godzinę i temp 38'C-w marcu

2) co parę sekund ekran RADIA gaśnie i się włącza razem z podświetleniem klawiatury numerycznej pod ekranem dotykowym. dyskoteka
3) nie odpala muzy z telefonu Bluetooth na głośniki auta, chociaż telefon widzi blue radia auta i na telefonie leci muza (widoczny pasek postępu piosenki) a nie słychać w aucie, połączenie telefoniczne jest aktywne, też nie słychać. Próbowałem odpalić dwie piosenki wgrane w system radia, pasek postepu działa, przewijanie działa ale nic nie słychać.
4) najlepsze na koniec. Kierunkowskazy działają-sprawdzałem optycznie, ale nie słychać charakterystycznego "klikania", poprawnie pokazuje na tablicy przyrządów prace.
cisza jak w elektryku.
jakieś pomysły? w poniedziałek prowadzę na serwis żeby go podpieli pod kompa, może tam coś wykaże.
podrzucam stara fotke radia.
dzieki z góry