Co bym nie wymyślił to bez głębszej ingerencji i cięcia się raczej nie uda. A i trudno wymyślać nie mając podstaw (nie znam schematów , nie mam pod ręką takiego auta). Flebuss trzymaj się porad ironstorma, bo widzę że ma to ładnie rozkm... rozpracowane. Ale będę śledził wątek może na coś wpadnę.etac pisze:To zamiast ciac kable , wywalac brzeczek, to moze zalozyc jakis uklad, ktory bedzie brzeczec maks 10-15 sekund, a potem go odetnie?
Wojtek wymyśl cos
jak skończe wydział elektroniki na Politechnice, to też uznam takie rozwiązanie za badziewne.wszim pisze:Mnie się wydaje, że to trochę badziewienie![]()
Przeczytałem sobie ten wątek jeszcze raz i twierdzę, że padły tu już dobre rozwiązania. Brakuje mi jednak zdecydowanego potwierdzenia lub zaprzeczenia ze strony flebussa. Czy brzęczyk zdycha gdy:
- przełącznik świateł jest na OFF
- zapięty pas
Włącznikiem ON/OFF w radioodbiorniku nie da się tego radia załączyć bez przekręconej stacyjki?
Jeżeli nic nie pomaga to ciąć pcb i wstawić przełącznik. Lub podłączyć radio tak by można je było włączyć bez stacyjki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość