Cześć,
jak macie u siebie zamontowane radyjka i anteny tu się chwalimy.
Zaczne od siebie zdjęcia pod tym linkiem
viewtopic.php?f=64&t=4446&view=unread#unread
Montaż CB oraz anteny
- Florek
- Bywalec
- Reputacja: 0
- Imię: Tomek
- Samochód: Captiva 07, Aveo 06
- Silnik:
- Kontakt:
Montaż CB oraz anteny
Chevrolet Captiva 4x4 AT 2.0 VCDI 150KM 320NM 2007r. -> Wirus na 180KM 380NM DPF EGR OFF
Chevrolet Aveo T250 1.2 8v LPG 2006r.
Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115KM 190NM 2014r.
Chevrolet Aveo T250 1.2 8v LPG 2006r.
Nissan Pulsar 1.2 DIG-T 115KM 190NM 2014r.
-
- Bywalec
- Imię: Tomek
- Samochód: Captiva 08r. 2.0vcdi
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Montaż CB oraz anteny
mam CB radio lafayette venus, w całości schowane pod plastikami w aucie, sterowanie z gruchy, grucha schowana w podłokietniku, uchwyt do gruchy koło podłokietnika tam gdzie uchwyty na kubki. Fajne jest to że chowam gruchę i nikt nie wie że mam radio. Kabel i antena puszczona pod wykładziną wychodzi w bagażniku. Coś mi się z nim stało i działa baardzo słabo - mnie słychać, ja mało co słyszę.
- Krisson
- Stały bywalec
- Imię: Kris
- Samochód: Cruze
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Montaż CB oraz anteny
W Chevrolecie nie montowałem już CB ale w poprzednich autach miałem ich wiele. Zadowolony byłem tylko z Yosana Turbo ale niestety jego gabaryty są znaczne i nie da się go tak po prostu schować.
U teścia ostatnio montowałem Yosana Micro na antenie Virginia i muszę przyznać że byłem mile zaskoczony. Gdybym miał instalować to tylko ten zestaw, bardzo prosto go schować w przegródce obok podłoietnika
U teścia ostatnio montowałem Yosana Micro na antenie Virginia i muszę przyznać że byłem mile zaskoczony. Gdybym miał instalować to tylko ten zestaw, bardzo prosto go schować w przegródce obok podłoietnika
Cruze LT+ Premium 1.8 LPG 2011r. Sedan