Dziękuję bardzo. Tak myślałem, że tak to się robi, ale nie chciałem za mocno.
Dzisiaj/jutro się pobawie:)
Fabryczne glosniki - MY2012 LT+ Premium
- KoM
- Profesjonalista
- Reputacja: 1
- Imię: Rafał
- Samochód: Cruze 2.0 VCDI
- Silnik:
- Kontakt:
- kiryl
- Aktywny
- Reputacja: 0
- Imię: Adam
- Samochód: Cruze HB 1.8 LT+
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Fabryczne glosniki - MY2012 LT+ Premium
Cześć,
czy przy wymianie przednich głośników warto również wymienić tweetery? Na co należy zwracać uwagę przy ich wyborze?
Czy taki zestaw byłby dobry? - http://allegro.pl/phonocar-td-line-2076 ... 27652.html
swoją drogą to śmieszne - samochodu jeszcze nie mam a już zaczynam planować różne modyfikacje i zbierać informacje.
PS. Wiecie może czy są jakieś różnice w audio w wersji modelowej/produkcyjnej 2013?
czy przy wymianie przednich głośników warto również wymienić tweetery? Na co należy zwracać uwagę przy ich wyborze?
Czy taki zestaw byłby dobry? - http://allegro.pl/phonocar-td-line-2076 ... 27652.html
swoją drogą to śmieszne - samochodu jeszcze nie mam a już zaczynam planować różne modyfikacje i zbierać informacje.
PS. Wiecie może czy są jakieś różnice w audio w wersji modelowej/produkcyjnej 2013?
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Reputacja: 9
- Imię: Andrzej
- Samochód: Orlando LTZ
- Silnik: 1.8 2H0, 141 KM, benz.
- Kontakt:
Kiryl szkoda że te głośniki nie są w zestawie z jakąś zwrotnicą, co do tego, że jeszcze nie masz auta a już chcesz modyfikować to słusznie, zbierzesz doświadczenie. Ja tak też robiłem przed zakupem laczka, wiedziałem że będę go miał i szukałem czegoś ciekawego, ale niestety mało jest opcji dla mnie.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Jarek
- Samochód: Cruze
- Silnik: 1.4T
- Kontakt:
Czy jest gdzieś możliwość zobaczenia tych obrazków ?etac pisze: ↑25 sie 2013, o 13:11odchylic uszczelke wykroju drzwi, i pociagnac oslone slupka do siebie, ostroznie aczkolwiek stanowczo, pod nia jest spinka zaczep z ogranicznikiem odsuniecia.Nalezey ja wysunac i wtedy oslona jest juz twoja wraz z glosnikiem.KoM pisze:Panowie,
jak się dobrać do tweeterów z przodu ?
![]()
- huri_khan
- Zasłużony dla forum
- Reputacja: 91
- Imię: Robert
- Samochód: Kia Proceed
- Silnik: 1,4 T
- Inny samochód: Ford Mondeo
- Kontakt:
Pisz do autora postu bo umieścił je na zewnętrznym serwisie, gdzie linki wygasły
240 000 km z Chevroletem w zupełności wystarczyło