Reklamacja została uznana w ASO Kanclerz Przyszowice, czekam na telefon kiedy mam przyjechać na wymianę.
Poobserwujcie u siebie czy też coś takiego się nie dzieje. Możliwe że jakaś seria wypuszczona w jakimś czasie ma ten problem?
Czyli każde aso po zwróceniu się do Chevrolet Polska powinno wymienić ten element na gwarancji?SerwisChevi pisze:Odnotowaliśmy kilka pojedyńczych przypadków dotyczącej odbarwień na lusterkach zewnętrznych. Bez problemu rozliczalismy wymianę na gwarancji.
To powiedz mu ze "sorry, taki mamy klimat" w tym przypadku nie zadziala I pisz do CAC, powolujac sie ze temat jest nie jednostkowy.tomek_wawa pisze:Niektóre serwisy trzeba trochę przycisnąć... Ja w sobotę usłyszałem, że "wpływ środowiska".
Spoko, spoko - nie dałem się... Znałem temat więc nie dałem wciskać sobie ciemnoty. Po argumencie "wpływ środowiska" nastąpił argument "u nas nikt tego nie zgłaszał, pierwsze słyszę" a po dalszym ciśnięciu cudownie okazało się, że w innym oddziale tego samego serwisu robili to 4 czy 5 razy w zeszłym roku. Element zamówiony, czekam.etac_owiec pisze:
To powiedz mu ze "sorry, taki mamy klimat" w tym przypadku nie zadziala I pisz do CAC, powolujac sie ze temat jest nie jednostkowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość