Włączająca się lampka wskaźnika wymaganego przeglądu.
- etac
- Prezes
- Reputacja: 301
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
Re: Włączająca się lampka wskaźnika wymaganego przeglądu.
ale to jest z powodu przegrzania się siłowników.
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Grzesiek
- Samochód: Cruze
- Silnik:
- Kontakt:
I kicha.... znowu to samo. Odpala kontrolkę ponownie. To nie bateria, a zbieg okoliczności, że ją poprawiłem i przestało na 1 dzień. etac czekam na twoje testy op-com z niecierpliwością. Za jedno podłączenie kompa niewiadomym sprzętem - bo nie chciał powiedzieć typek co podpina bierze 40 zł w Olsztynie, a w serwisie 157 zł... mam nadzieję, że OP-com będzie śmigał w Cruzie.
- etac
- Prezes
- Reputacja: 301
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
no to cos musi byc na rzeczy z nadajnikiem w pilocie. Czy dzieje się to na obu, czy tylko znowu na jednym?
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Grzesiek
- Samochód: Cruze
- Silnik:
- Kontakt:
Jeżdżę teraz na tym pilocie, na którym był problem na początku. Jutro wezmę ten drugi i po testuję. Muszę pojeździć kilka dni na tym drugim, żeby powiedzieć, czy to problem pilota. Dzwoniłem do opla i powiedzieli, że to może być nieaktywny błąd zapisany w komputerze, bo gdyby był aktywny, to pokazałby się jakiś kod na wyświetlaczu... Zapytałem czy ich tester to wykryje - otrzymałem odpowiedź, że jest taka możliwość
.... kupiłem ELM 327 bezprzewodowy i po testuję też tymi programami na androida po weekendzie, chociaż myślę, że to na bank nie problem silnika, tylko jakiegoś modułu elektrycznego, bo kontrolkę odpala bez uruchamiania silnika i to loteria kiedy. Zapala się co kilka - kilkanaście przekręceń kluczyka, a nie przy każdym przekręceniu.