Ehh to załóż 2 pary albo frotowe skarpetki to sandałków a nie jakoś tak po zachodniemu chcesz bez jeździć/chodzić.rwicik pisze:W Cruze muszę tam zajrzeć i zakleić częściowo wylot, bo mi zamraża stopę
Trzymasz nogi w części pasażera?rwicik pisze:W Cruze muszę tam zajrzeć i zakleić częściowo wylot, bo mi zamraża stopę
wszim pisze:Czy w waszych olkach też macie tak dupianie skonstruowaną osłonkę nadmuchu nóg pasażera? To jest ta pod centralnym schowkiem. Przykręcona na trzech śrubach na przedniej krawędzi, a z tyłu nic jej nie trzyma przez co lata jak stare majty AndżulinyI nie wpasowują się dobrze otwory wylotów powietrza przez co nie jest ono poprawnie wydatkowane tylko się częściowo odbija od tej osłony. Myślałem że ktoś zbyt energicznie majtał kopytkami i wypiął z jakiegoś zaczepu ale nie ma tam zaczepu - taka bublowata konstrukcja
Dziś się wkurzyłem i złapałem ten dyndający tył osłony wkrętem do rękawa wylotu powietrza. I już jest git, choć proste to nie było ze względu na dostęp i widoczność, trzeba fotel wysunąć max do tyłu i zanurkować pod schowek zgięty w paragraf.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości