Nowy zakup - nowe pytania (Radio i klimatronic)

Nie świeci, nie kręci i inne tematy związane z elektryką i elektroniką
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bushman10980
Świeżak
Reputacja: 0
Imię: Maciej
Samochód: Captiva
Silnik: 2.0 Diesel, 150KM
Kontakt:

Nowy zakup - nowe pytania (Radio i klimatronic)

Post autor: Bushman10980 » 5 gru 2022, o 09:36

Witam kolegów,
stałem się posiadaczem Captivy z 2010 roku 2.0D 2WD i podczas powrotu do domu pojawiło się kilka drobnych usterek elektroniki w związku z tym mam dwa pytania (na razie :nerwy) :
- miga, gaśnie, udaje stroboskop podświetlenie wskaźnika klimatyzacji - czy tam są takie wymienne żaróweczki jak w nubirze, montowane w otwory?
- nie działają mi wszystkie przyciski w radioodtwarzaczu, tym oryginalnym - czy mogę wstawić taki od captivy po lifcie bez zamiany wtyczek - chodzi mi o sterowanie z kierownicy żeby zachować, a zyskać Bluetooth?

Edit 1:
- jaka żarówka siedzi w w światłach cofania - bo pali mi się tylko jedno (prawe)?
SQ2MMV - Maciej
145,550 MHz / 19 CB
Trzech synów matka miała, dwóch słynęło z mądrości, a trzeci co był głupi poszedł do Łączności... TITATA TITITATA TITATATITITATA a trzeci co był głupi poszedł do Łączności.
https://www.facebook.com/siedemsmutkow/

pawelwaw84
Wymiatacz
Reputacja: 13
Imię: Paweł
Samochód: Captiva lift 2013
Silnik: 2.0d 163KM
Kontakt:

Re: Nowy zakup - nowe pytania (Radio i klimatronic)

Post autor: pawelwaw84 » 5 gru 2022, o 14:42

Tam raczej są ledy a nie żaróweczki jak kiedyś w Nubirze. Wsteczne zapewnie W16W ale upewnij się bo były co najmniej 3 rodzaje lamp w Captivie z tyłu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Captiva Elektryka / Elektronika”