Witam.
Moje pytanie dotyczy elementów nadwozia, konkretnie: błotniki przód i tył, drzwi, zderzak tylny... Czy jakieś elementy pasują z innych modeli?
Z zamienników widziałem przednie błotniki na allegro.
Epica 2007r. 2.0VCDI
Elementy nadwozia, zamienniki
- adix
- Bywalec
- Reputacja: 0
- Imię: Adam
- Samochód: Epica
- Silnik:
- Kontakt:
- etac
- Prezes
- Reputacja: 301
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
Re: Elementy nadwozia, zamienniki
Adam pisz do konradoo, to jest jedyna szansa na pewną informacje. Obawiam się tylko ze przez święta, wiele osób nie zajrzy nawet do komputera.
Jedyna szansa to chyba tylko allegro, ale i tam pewnie wielu sprzedawców wróci dopiero po świętach. Pamiętaj ze do nich dzwonimy, a nie piszemy bo na maile nie odpisują nigdy.
Jedyna szansa to chyba tylko allegro, ale i tam pewnie wielu sprzedawców wróci dopiero po świętach. Pamiętaj ze do nich dzwonimy, a nie piszemy bo na maile nie odpisują nigdy.
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
- adix
- Bywalec
- Silnik:
- Kontakt:
Pisałem już wczoraj do konradoo czy mają też części nadwozia, ale nie odpisał jeszcze. Allegro przeglądam ale bardziej pod kątem jakieś prywatnej rozbiórki bo ze szrotu wszystko będzie do malowania, a jak uda mi się znaleźć pod kolor to może będzie tylko 1 element do malowania
Oczywiście że na allegro tylko telefonicznie.

Oczywiście że na allegro tylko telefonicznie.
- Sebastian
- Moderator
- Reputacja: 51
- Imię: Sebastian
- Samochód: 2x Lacetti 1.4&1.6
- Silnik:
- Kontakt:
Z innych modeli ciężko...
A jeśli chodzi o zamienniki to najpopularniejszy jest polcar - http://catalog.polcar.com/Catalog
Ew. u nas na śląsku, w Katowicach ZTCP na Rodzieniu jest firma autoelements - dzwoń i pytaj.
A jeśli chodzi o zamienniki to najpopularniejszy jest polcar - http://catalog.polcar.com/Catalog
Ew. u nas na śląsku, w Katowicach ZTCP na Rodzieniu jest firma autoelements - dzwoń i pytaj.
Serwisowanie, naprawa, montaż: klimatyzacji, wentylacji, systemów ogrzewania - kontakt PW.
- adix
- Bywalec
- Silnik:
- Kontakt:
Udało mi się znaleźć wszystko, pod kolor (jeszcze muszę się upewnić czy na pewno kolor będzie zgodny), ale na 90% tak, więc malowanie błotnika przedniego i drzwi mi odpadnie. Niestety będę musiał jechać do Poznania, ale elementy podobno są w bdb stanie.