wszim pisze: ↑15 sie 2019, o 22:16
dokia pisze: ↑15 sie 2019, o 08:22
Tutaj poprę kolegę. Ja też nie zakładam. W sumie też dlatego że mam prawie białe fotele...
Jak masz tapicerkę w skórze to po co pokrowce.

A tu fajna tapicerka?
(...)
To są moje pokrowce. Z atestem na poduszki i etac nie rozmydli swoimi chińskimi filmikami. To decyzja gdy fabryczna tapicerka zdycha po 2 latach. Pokrowce potrafią być tapicerką.
Fajne te twoje. Ja mam pół-skóry, co prawda sama na fotelu kierowcy mam poduszeczkę ale to aby jeansami nie barwić lub skórzanymi czarnymi ubraniami.
A co do ISOFIX, to nie jest tak że tylko tylna kanapa? Tzn ja nie wiem to mi rozjaśnijcie , ale z założenia to ten system jest dla maksymalnego bezpieczeństwa dziecka czyli fotelik przytwierdzony ma być nie do fotela auta a do płyty podłogowej pojazdu, no nie? To jak to ma być na fotelu pasażera jak ten fotel lata na szynach? Ja już nie mam dzieci fotelikowych to zbytnio nie wnikam, dlatego pytam jak to z tym ISOFIX, bo nie wiem.
Bunioopl pisze: ↑15 sie 2019, o 20:58
A ja polecam mam małego dwu letniego bajtla i jak mu nie dam jeś podczas jazdy, to mam pojazd uprzywilejowany na trasie Opole Wrocław. Tak już to sprawdziłem.
To w domu go nie karmicie?

Sorry, no ale nie rozumiem bo po prostu tak go nauczyliście, to aby ci choroby lokomocyjnej nie dostał z czasem, bo niestety to tak jest od tego jedzenia.
Każdy, kogo spotykasz, toczy bitwę, o której nic nie wiesz. Bądź życzliwy. Zawsze.