W zeszłym tygodniu zdecydowałem się na wymianę lamp - mikrorysy w oryginalnych lampach i ich obecny stan nie dość że zaczęły mnie denerwować pod względem estetycznym, to jeszcze, widać że bardzo źle wpływają na jakość światła w nocy.
Zakup nowych oryginalnych lamp nie wchodził w grę z uwagi na ich cenę. Zakup oryginalnych ale używanych też nie wchodził w grę, z uwagi na cenę dobrych egzemplarzy a i tak nie ma gwarancji ile one będą dobre a dodatkowo znaleźć dwie używane lampy w komplecie w 100% bez skazy graniczy z cudem
Zdecydowałem się więc na zamienniki. Decyzja padła na DEPO, chociaż były dostępne też jakiejś jeszcze innej firmy.
Z uwagi na różne opinie o lampach DEPO, postanowiłem dać im szansę i zamówiłem nowy komplet

Stwierdziłem że albo je zwrócę jak będzie masakra, albo zostaną.
Na ten moment otrzymałem przesyłkę - wymianę zaplanowałem na przyszły weckend
Pierwsze wrażenie po rozpakowaniu - bardzo pozytywne. Jakość materiału bardzo dobra. Klosz i wnętrze lampy wygląda rewelacyjnie. Nie czuć chińszczyzny. Gumowa uszczelka jest faktycznie gumowa

Myślę że nie będę żałował zakupu - zobaczymy jak lampy będą wyglądały po jakimś czasie użytkowania.
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka