Pomocy
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Mariusz
- Samochód: Orlando
- Silnik: 1.4T
- Kontakt:
Pomocy
Witam szanownych forumowiczów. Mojego Olka upodobała sobie prawdopodobnie kuna. Zagościla pod maską już 2 razy. Najpierw zadowoliła się weżykami, natomiast wczoraj zdewastowała mi wiązki. Kupiłem emulator ultradżwięków czy jakoś tam i wygląda na to że jej się spodobało. Teraz dołożyłem jeszcze kostkę wc pod maskę. Od przeglądania w internetach różnych hiper mega niby skutecznych środków już mnie głowa boli. Jak to cholerstwo odciągnąc od auta?
- dokia
- fachowa i pyskata diablica
- Reputacja: 126
- Imię: Dorota
- Samochód: Jaguar E-Pace 2020
- Silnik: PB Jaguar Ingenium 2.0t 250KM
- Kontakt:
Re: Pomocy
Parkujesz w jednym miejscu? Tj w swoim ogródku? Jeśli tak to kup na allegro wodorowęglan amonu i w tym miejscu wysyp nie za dużo , on z wilgocią wejdzie w ziemię i śmierdzi im cały sezon, Ty nie będziesz czuł . Ja też zasilam nim porządnie trawnik przed posesją to mi cały sezon ludzie nie sr@ją tam swoimi psami
bo je strasznie nosy bolą na moich trawnikach i swoich państwa szybko i biegusiem zabierają sprzed mojej posesji. To fajnie wygląda, pies ciągnie swego pana sprzed moich okien a sąsiedzi nadal mają osr@ne trawniki
ja zakup zrobiłam w maju, już jest stan po nawożeniu amoniakiem
trawnik nawet lepiej po tym rośnie , wszak saletry amonowe też roślinkom pomagają. Same plusy ++++. 
Każdy, kogo spotykasz, toczy bitwę, o której nic nie wiesz. Bądź życzliwy. Zawsze.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Muszę spróbować. O takim sposobie nie słyszałem. Generalnie kuna wchodzi jak jestem na działce. Zamówię i będę się z nią kopał
. Dzięki bardzo za podpowiedź

- etac
- Prezes
- Reputacja: 300
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
-
- Świeżak
- Kontakt:
Teraz mam zamontowaną kostkę wc domestosa. Jak pojadę na dzialkę to zobaczymy czy kuna podejmie kolejną próbę smakowania wiązek. Rozsypie również wodorowęglan przy najbliższej okazji. Parkowałem Scenica przez kilka lat w tym samym miejscu i zero problemu. Kupiłem Orlando i widocznie smaczny jest
- etac
- Prezes
- Reputacja: 300
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
Podobno Kostka.domentos jest najbardziej skuteczna, ja stosowałem i było skuteczna
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
-
- Profesjonalista
- Reputacja: 7
- Imię: Jarosław
- Samochód: Epica , Malibu LTZ
- Silnik: 2.0 Diesel , 150KM
- Kontakt:
Ja powiesiłem KunaGo i jak do tej pory od lat cisza