Lakierowanie
- kliszka
- Profesjonalista
- Reputacja: 0
- Imię: Piotr
- Samochód: Lacetti HB SX
- Silnik:
Lakierowanie
Witam , Szanowni koledzy potrzebuję namiary na dobrego ,solidnego lakiernika - Łódź i okolice. Pewne części mojego nadwozia nadają się natychmiast do lakierowania
Będę wdzięczny za każdą formę pomocy.

- kliszka
- Profesjonalista
- Silnik:
Re: Lakierowanie
Przyznam szczerze że jestem panowie zmartwiony... nie mam żalu do nikogo z forum choć myślałem ,że spotkam kilku/nastu użytkowników tej marki z Łodzi którzy dadzą namiary na dobrego lakiernika
no nic będę musiał poradzić sobie z tym problemem we własnym zakresie.
P.S - pytanie odbiegające od w/w tematu ,jak u Was ze spalaniem gazu( instalacje LPG ) czy w okresie letnim - przynajmniej tak jest u mnie - zużycie gazu wzrasta? mam na to teorię tylko nie wiem czy słuszną - ponieważ jest to sekwencja silnik musi osiągnąć odpowiednią temperaturę aby przełączyć się na błękitne paliwo , teraz kiedy jest ciepło a nawet bardzo ciepło ten czas skraca się do minimum i auto spala więcej gazu niż w okresie jesienno -zimowym . Czy moja teoria jest słuszna?

P.S - pytanie odbiegające od w/w tematu ,jak u Was ze spalaniem gazu( instalacje LPG ) czy w okresie letnim - przynajmniej tak jest u mnie - zużycie gazu wzrasta? mam na to teorię tylko nie wiem czy słuszną - ponieważ jest to sekwencja silnik musi osiągnąć odpowiednią temperaturę aby przełączyć się na błękitne paliwo , teraz kiedy jest ciepło a nawet bardzo ciepło ten czas skraca się do minimum i auto spala więcej gazu niż w okresie jesienno -zimowym . Czy moja teoria jest słuszna?
Ostatnio zmieniony 21 cze 2014, o 08:54 przez kliszka, łącznie zmieniany 1 raz.
- etac
- Prezes
- Reputacja: 301
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
Przykro Nam, ale tam nas jest wciaz za malo, a po drugie chyba w takim razie nie ma w łodzi i okolicy dobrych lakierników
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
- kliszka
- Profesjonalista
- Silnik:
są ale sami cwaniacyetac_owiec pisze:Przykro Nam, ale tam nas jest wciaz za malo, a po drugie chyba w takim razie nie ma w łodzi i okolicy dobrych lakierników

- Fachman
- Imię: Marcin
- Samochód: brak
- Silnik:
- Kontakt:
Masz wrażenie że jest większe spalanie ponieważ szybciej przechodzisz na LPG. Co prawda mieszanka na lato jest inna ale myślę że nie gorsza.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
- konradoo
- Zasłużony dla forum
- Reputacja: 21
- Imię: Konrad
- Samochód: Nubira x2
- Silnik:
- Kontakt:
Kliszka podpytam się i w poniedziałek dam Ci znać 
2. Masz do mnie gadulca i numer fona,ti nie potrafisz pyknąć a wszystko się dowiem ...

2. Masz do mnie gadulca i numer fona,ti nie potrafisz pyknąć a wszystko się dowiem ...
O partsy pisz PW.
- Sebastian
- Moderator
- Reputacja: 51
- Imię: Sebastian
- Samochód: 2x Lacetti 1.4&1.6
- Silnik:
- Kontakt:
A spalanie benzyny liczysz ?kliszka pisze:Przyznam szczerze że jestem panowie zmartwiony... nie mam żalu do nikogo z forum choć myślałem ,że spotkam kilku/nastu użytkowników tej marki z Łodzi którzy dadzą namiary na dobrego lakiernikano nic będę musiał poradzić sobie z tym problemem we własnym zakresie.

Tak, teraz spalanie wychodzi mi ok. 11l (jazda 0-1 z klimą) silnik 1.4

Serwisowanie, naprawa, montaż: klimatyzacji, wentylacji, systemów ogrzewania - kontakt PW.
- kliszka
- Profesjonalista
- Silnik:
u mnie ( silnik 1.6) wychodzi 12/13l na 100km. z klimą i ...muzą