Wycieraczka kombi
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Reputacja: 9
- Imię: Andrzej
- Samochód: Orlando LTZ
- Silnik: 1.8 2H0, 141 KM, benz.
- Kontakt:
Wycieraczka kombi
Mam problem, bo wycieraczka nie zbiera jakby górną częścią, kupiłem tanią nową i jest to samo, czy będę musiał wymienić całe ramię, bo to wygląda jakby nie było docisku odpowiedniego. Jak patrzyłem to niby dobrze przylega, ale na szybie nie zbiera kompletnie w górnej pozycji i jak wraca to skacze, przez co widok do tyłu jest do bani i ciężko niebieskich wypatrzeć 

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Re: Wycieraczka kombi
Wymyj porządnie szybę
Wysłane z mojego GT-I9105P przy użyciu Tapatalka
- etac
- Prezes
- Reputacja: 301
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
Mowilem ze produkt wycieraczko podobny.XaRaDaS pisze:Mam problem, bo wycieraczka nie zbiera jakby górną częścią, kupiłem tanią nową i jest to samo, czy będę musiał wymienić całe ramię, bo to wygląda jakby nie było docisku odpowiedniego. Jak patrzyłem to niby dobrze przylega, ale na szybie nie zbiera kompletnie w górnej pozycji i jak wraca to skacze, przez co widok do tyłu jest do bani i ciężko niebieskich wypatrzeć

Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
Po umyciu to samo jest, na starym jak i na nowym piórze.jfx pisze:Wymyj porządnie szybę
Mówisz, żeby zainwestować w lepszą ? Nie chciałem od razu wydawać 30-50 zł. jakby się okazało, że to wina czego innego.etac_owiec pisze: Mowilem ze produkt wycieraczko podobny.
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Xaradas lepsza nic nie pomorze,ojciec w aveo miał orginalną wycieraczke a miał ten sam problem,wygłem bardziej ramię i jest lepiej więc tak jak mówisz skup się na ramieniu wycieraczki a nie na samej "gumie"
- etac
- Prezes
- Reputacja: 301
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
Dobrze mówi. Przejrzyj stan ramienia wycieraczki, posmaruj wszystkie elementy ruchome, tak aby dobrze dociskalo.ryjek pisze:Xaradas lepsza nic nie pomorze,ojciec w aveo miał orginalną wycieraczke a miał ten sam problem,wygłem bardziej ramię i jest lepiej więc tak jak mówisz skup się na ramieniu wycieraczki a nie na samej "gumie"
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Kontakt:
No dobra, rozbiorę to ustrojstwo i oczyszczę i przesmaruję, ale to już jutro bo dzisiaj mi się nie chce 

- konradoo
- Zasłużony dla forum
- Reputacja: 21
- Imię: Konrad
- Samochód: Nubira x2
- Silnik:
- Kontakt:
U mnie tak scierało,jak wycieraczka była już dno..ramię u ojca czyszciłem jak miał taki obaw jak u Ciebie i też pomogło:)
O partsy pisz PW.