Owiewki ptrzednie
-
- Fachman
- Reputacja: 48
- Imię: Krzysztof
- Samochód: NUBIRA /Lacetti
- Silnik: 1.8 F18D3 121KM
- LPG: Tech
- Kontakt:
Owiewki ptrzednie
Chcę założyć owiewki na przednie drzwi , bo mi w czasie deszczu leci woda do środka . W Lanosie się sprawdzają
. Znalazłem bardzo tanie od CRUZA , tylko nie wiem czy drzwi mają taki sam profil , jak w moim bolidzie ? Powiem szczerze, że u mnie CENA gra Rolę.

VIN >KL1NF35BJ6K335315
- papieju
- Fachman
- Reputacja: 68
- Imię: Marcin
- Samochód: Nubira kombi 1.8 LPG
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Owiewki ptrzednie
Ale po co w deszczu otwierać okna? Na allegro masz dedykowane, cruze ma inne drzwi
-
- Fachman
- Kontakt:
Jak to po co ? Wczoraj jeździłem w deszczu z klimą (a szyby parują jak ją wyłączę) i na dodatek palę paierosy
.
Znalazłem najtańsze ( pow. 100zł) na allleg...o . w sobotę rozbieram wałki rozrządu i sprawdzam szklanki i przy okazji sprawdzę "machera" od głowic , jakie mi wsadził uszczelniacze zaworowe.

Znalazłem najtańsze ( pow. 100zł) na allleg...o . w sobotę rozbieram wałki rozrządu i sprawdzam szklanki i przy okazji sprawdzę "machera" od głowic , jakie mi wsadził uszczelniacze zaworowe.

VIN >KL1NF35BJ6K335315
- papieju
- Fachman
- Reputacja: 68
- Imię: Marcin
- Samochód: Nubira kombi 1.8 LPG
- Silnik:
- Kontakt:
Powodzenia. Ja muszę umówić się na poprawkę zbieżności, przyszły te śruby nowe regulacyjne na tył i tuleje więc będzie można to ruszyć
-
- Fachman
- Kontakt:
Tylko palnik ratuje sytuację , przerabiałem ten temat przy wymianie belki. Rdza trzymała mocno.
Owiewki zamontowałem , ale tylko przednie , pasują i już tak nie wieje w łepetynę
Owiewki zamontowałem , ale tylko przednie , pasują i już tak nie wieje w łepetynę

VIN >KL1NF35BJ6K335315