To jest pierwsze podświetlenie klamek Etaca
Montowałeś oryginalne podświetlenie zapalniczki do Chevy, GM zrobiło to za Ciebie
Trzeba dołożyć rezystory kierując się intensywnością światła jakie chcemy uzyskać, tak aby w nocy nie przeszkadzało.
Może mały woltomierz na dnie schowka na zapasowe kluczyki? Przyjemne z pożytecznym
Bardzo ładnie to wyglądaRegulus pisze: ↑17 mar 2018, o 21:30Może mały woltomierz na dnie schowka na zapasowe kluczyki? Przyjemne z pożytecznym
https://www.aliexpress.com/item/New-Two ... 04949.html
Cuda się zdarzają
Nakładki dzięki pomocy i uprzejmości Roberta Robika zostały zamówione z Rosji ( kolor akwamarynowy ). Koszt z przesyłką 22$daktyl35 pisze: ↑17 mar 2018, o 22:22Przemek można prosic o namiary tych podswietlanych wkładek do klamek czyzby one były na aliexpress
Dodano po 5 minutach 3 sekundach:
Przemek zamawiałes to z Rosji czy to Ukraina ?sam nie wiembo wchodząc na strone www ze zdjecia to sie ukazuje strona rosyjska chyba
Dodano po 9 minutach 10 sekundach:
Przemek i jeszcze jedno ile to kosztowałobo nie mogę na tej stronie u nich wyczaic
a do tego zero opisu jak to podłączyc
![]()
No przecież to jest część tej samej teorii a nie dwie różne teorie
Żaden problem, widzisz zawsze same problemy,
Hehe masowo
To mogłeś wrzucić namiary tutaj a nie na priva do owadusa. Co mi to da jak ja nie wiem co i jak. Zresztą nadal nie do końca rozumiem tematu z tymi klamkami dlaczego nie można się podpiąć w sterowania szyb, bo po co mi osobny przewód. Przecież te lampki i tak zaraz gasnął. Jak mam na ,, dziennych'' to w ogóle się nie świecą, no ale nic przyjdą te wkładki to będę myślał.C77 pisze: ↑19 mar 2018, o 18:17Żaden problem, widzisz zawsze same problemy,
a Owadus55 dostał już ode mnie info skąd pozyskać diody oraz światłowody w PL.
Reszta zależy już od niego.
Rozwiązania macie gotowe i nie trzeba już wywarzać otwartych drzwi czy odkrywać Ameryki vide Etac & C77
Oczywiście w razie problemów pomogę swoim doświadczeniem jak zawsze.
Hehe masowo![]()
Jeśli poprzez "masowo" rozumiesz +2 Cruzaki z podświetleniem klamek w PL to zgoda![]()
chociaż ja nazwałbym to dołączeniem do awangardy (Etac & C77)![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość