Foteliki bagażnik
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Damian
- Samochód: Cruze
- Silnik: 1.8
- Kontakt:
Foteliki bagażnik
Jak to jest z miejscem na fotelik w Cruzie , jest sporo miejsca czy raczej auto się nie nadaje?Czy do bagażnik włożę złożony wózek dziecięcy?
- szczuplin
- Fachman
- Reputacja: 16
- Imię: Szczuplin
- Samochód: Cruze, Aveo T300
- Silnik: 1.8 F18D4 141KM 1.2 86 km
- LPG: STAG4 Q-Box+
- Kontakt:
Re: Foteliki bagażnik
Jaki wózek, jaki fotelik, jaka wersja Cruza?
Chevrolet Cruze HB LT+ 1.8 + Chevrolet Aveo T300 1.2 86km
-
- Bywalec
- Reputacja: 13
- Imię: Krzysiek
- Samochód: Orlando
- Silnik: 1.8 benzyna
- LPG: Alex Optima Nano
- Kontakt:
Orlando jest lepszy
Szczególnie z wyjętymi fotelami 3 rzędu.
Podjedź do najbliższego cruze'a z ogłoszenia i się przymierz ze swoimi dziecięcymi "gratami".

Podjedź do najbliższego cruze'a z ogłoszenia i się przymierz ze swoimi dziecięcymi "gratami".
- Przemek
- Fachman
- Reputacja: 20
- Imię: Przemysław
- Samochód: cruze 1.8
- Silnik: 1.8 , 141 KM
- LPG: BRC
- Inny samochód: Opel Astra H 1.9 CDTI
- Kontakt:
Ja spokojnie w Cruze HB mieszczę 2 foteliki ( 7 i 5 lat ) między nimi jestem w stanie wcisnąć na krótką trasę szczupłą żonę
. Do bagażnika wózek gondola wchodził bez problemu z parasolką też ich nie miałem , więc można powiedzieć że auto max dla 4 osobowej rodziny jest ok 

-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Maciej
- Samochód: Cruze
- Silnik: 1.8, 2H0, 104kW
- LPG: STAG Q-BOX Plus
- Kontakt:
Ja w cruzie w wersji sedan wożę dwójkę dzieci. Jedna córka ma prawie 3 lata, a druga zaledwie miesiąc. W środku miejsca jest wystarczająco dużo, żeby wozić je tyłem do kierunku jazdy (mam 178cm wzrostu). Jeśli chodzi o bagażnik, to też nie jest źle - wszystko nam się mieści (wózek, rower dziecięcy, hulajnoga itp). Pewnie oralndo lub cruze w wersji HB/kombi byłby praktyczniejszy, ale sedan podobał mi się najbardziej
Poniżej kilka fotek.
Wózek w bagażniku nie jest kompletny (to sam stelaż), wpinam do niego nosidło/fotelik młodszej córki. Cały wózek w wersji spacerowej lub z gondolą też się mieści.

Wózek w bagażniku nie jest kompletny (to sam stelaż), wpinam do niego nosidło/fotelik młodszej córki. Cały wózek w wersji spacerowej lub z gondolą też się mieści.