Cześć ,
Czy ktoś montował w swoim sedanie podłokietnik? Może polecić coś ciekawego ?
[T250] sedan, podłokietnik
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Mariusz
- Samochód: Aveo 2010
- Silnik: 1.2 84km
- LPG: No
- Kontakt:
- bubu1769
- Administrator
- Reputacja: 416
- Imię: Bartłomiej
- Samochód: Aveo T250
- Silnik: 1.4 101KM
- Inny samochód: Orlando 1.4T, Meriva A 1.8
- Kontakt:
Re: [T250] sedan, podłokietnik
Kiedyś były fajne dedykowane z porządnym mocowaniem a nie w uchwyt na kubki, sam mam taki z poprzedniego T255, niestety ale już dawno nie są dostępne w sprzedaży.
Można też poszukać fotela kierowcy z oryginalnym podłokietnikiem ale nie są one zbyt wygodne ani trwałe.
Można też poszukać fotela kierowcy z oryginalnym podłokietnikiem ale nie są one zbyt wygodne ani trwałe.
-
- Świeżak
- Kontakt:
W Aviku jest mało schowków w których można coś schować. Dla tego też pomyślałem o tym podłokietniku z aledrogo . Są w różnych cenach. Widziałem tez gdzieś schowek który można zamocować w desce nad tymi dwoma otworami w środkowej części ale cena powala .
-
- Świeżak
- Imię: Sebastian
- Samochód: Aveo t250
- Silnik: 1.2 84km benzyna
- Kontakt:
ja w swoim sedanie kupiłem za około 150zł na aliexpress generalnie nie najgorszy, tylko do ręcznego delikatnie słabszy dostęp, można taki podłkietnik regulować. no i jeszcze jeden mały minus taki że jak docisne mocno to i tak później się jakoś luzuje że może się ruszać ale plus z tego chociaż taki że nie wypada całkiem
-
- Świeżak
- Kontakt:
One w większości mają mocowanie w ten otwór na kubek . Jest jakiś pomysł żeby było to bardziej stabilne . Bo gdzieś czytałem że się to trochę rusza.