Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Elgato. Cieszę się, że pomogłemelgato pisze:Bunioopl tobie dziękuję za pomoc w kupnie ślimaka
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Ale działa to słabo. Szarpie. Wynika zapewne z niedostrojenia do występujących luzów na przeniesieniu napędu. Ja w każdym razie na lekkich zjazdach wyłączam tempomat bo mnie wnerwia to poszarpywanie.
To zrób rundę Skoda, to zobaczysz jak kiepsko to tam działa.wszim pisze: ↑3 maja 2020, o 23:17Ale musi być lekka górka lub takar prędkość, by było na granicy dodawania i odpuszczania gazu. Jak dla mnie jest to niedopracowane w sofcie automatyki tempomatu. Tzn jest to zrobione za bardzo po łebkach, bo takie rzeczy da się wyprowadzić i wygładzić odpowiednimi opóźnieniami. Prędkość na tempomacie nie musi być z dokładnością do 1km/h.
Zależało od wersji wyposażenia. Był od LT w górę, podobnie jak w cruze. Może jeszcze rocznikowo były jakieś niuanse, tak jak w zależności na jaki kraj oferta.
Bo pewnie tylko na autostradzie głównie sprawdzałeś a przy oporze powietrza przy dużych prędkościach efekt zanika, bo niezależnie czy z górki czy nie i tak silnik pcha i pompuje moment obrotowy.
Już chyba wszystko zrozumiałem ale mam jeszcze pytanie:
Bo nikt nie wymieniał.andrzejo4 pisze:Witam przeczytałem cały wątek nikt nie napisał u czujniku hamulca bo np ja mam 3 pinowy a po mojemu to powinien być 4 pinowy dwa obwody jeden do świateł stopu a drugi do ecu dobrze myślę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości