Import z Korei i kilka pytań
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Piotr
- Samochód: Orlando
- Silnik: 2.0 ,163 KM ,diesel ,2014r
- Kontakt:
Import z Korei i kilka pytań
No właśnie Korea i dziwne krzaczki zamiast normalnego języka Jak już doczytałem zegarów raczej nie wymienię gdyż nie znajdę tu magika co mi wyloguje stary VIN i wgra mój (ja i olek mieszkamy w Bułgarii ).Radio navi 600 również nie kompletne panel lcd zmieniony na Koreańską navi GINI RX200 i tu również same krzaczki bez opcji zmiany języka . Pytanie czy panel po wymianie na oryginał będzie rabotać czy też muszę coś zakombinować. Pytanie 2. Widziałem olki z włącznikiem świateł z opcją auto u mnie jej brak czy wystarczy sama wymiana przełącznika i zadziała czy nie koniecznie. I pytanie 3jaka jest opcja zmiany języka w zegarach bo podobno zmiana w radiu nie zawsze zmienia język na zegarach ,czy może ktoś próbował za pomocą OPL Monitor lub PyClip.Dzięki za pomoc i pozdro dla wszystkich z Bułgarii
- bubu1769
- Administrator
- Reputacja: 416
- Imię: Bartłomiej
- Samochód: Aveo T250
- Silnik: 1.4 101KM
- Inny samochód: Orlando 1.4T, Meriva A 1.8
- Kontakt:
Re: Import z Korei i kilka pytań
OPL Monitor może i by coś dało radę ale musiałbyś skontaktować się z twórcą programu i dopytać, bo widziałem tylko opcje dodania zakładek, ale raczej i tak byś potrzebował lepszego interfejsu do komunikacji bo nawet iCar do takich rzeczy się nie nada.
PyClip jest do samochodów z grupy Renault więc tym nic nie zdziałasz.
PyClip jest do samochodów z grupy Renault więc tym nic nie zdziałasz.