Nie mam do ciebie siły, -jak jest tłusty emulgat to nie ma oczek tłuszczu pływających. I ja o tym pisałam. To jest właśnie koniec reakcji zmydlania, jak ten emulgat dasz znowu w rozpuszczalnik i oczka nie wrócą to koniec zmydlania. Więcej nie będzie

i już.. ale ciśnij ciśnij , może wyciśniesz jakieś oczka tłuszczowe
Idę, mam spotkanie biznesowe za 20min, jeszcze muszę dojechać.
Ja nie pisałam o oleju w silniku samochodowym, rozumiesz opatrznie. Albo inaczej- rozumiesz tak jak chcesz i się czepiasz... Jak pod korkiem oleju masz gluta to jest to glut od zmydlania też, ale tam jest względnie mało tego ługu który zmydlać tłuszcz może, a w zbiorniku z płynem chłodzącym będzie odwrotnie- mało oleju, więcej substancji inicjujących zmydlanie, więc mydła będzie mało.
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
Dlatego Mariuszowi napisałam, aby poszukał czy gdzieś nie ma tego gluta w zbiorniku z Borygo właśnie, on nie musi być wcale na korku w tym akurat zbiorniku- może być na ściankach lub na dnie.
Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
Jak nie ma glutów, to nie ma oleju na pewno. Poszukamy skąd może być inny kolor eliminując już wtedy wszelkie tłuszcze. Może ten układ chłodzący był czymś płukany wcześniej.
Każdy, kogo spotykasz, toczy bitwę, o której nic nie wiesz. Bądź życzliwy. Zawsze.