Po co wyciąga się sitka? Żeby poprawić przepływ już częściowo przytkanego zaworu

Dużo pytań, ale temat intrygujący. Brakuje nam informacji od jakiegoś autoryteta

Odpukać jeszcze nie ale teraz stuka mi 6 lecie i chce dla spokojnosci wymienić.wszim pisze:Maro a ty miałeś jakiś problem z rozrządem?
Czyli dodatkowo cały litr poszedł w kosz. Takie płukanie planujesz co rok robić?maro pisze:Ja po plukance wlalem litr nowego oleju, poczekalem chwile i pozwolilem mu przez godzine sciekać. Po godzinie zalalem nowy olej.
Przejęzyczyłem się. Dolotowe, wylotowe nie ma znaczenia, sedno przekazał kemoiz. Wymieniałeś dolotowe ledwie 10tys temu to jasne, że nie ma sensu ponownie, teraz zostało drugie bo w ASO powinni wymienić komplet. Ale najpierw trzeba przeglądnąć stan solenoidów bo może tu jest przyczyna.dziobek pisze:Kolego WSZIM chce zapytać o koło dolotowe napisałeś że do wymiany ale nie tak dawno ssące było wymieniane wiec po przejechaniu o kolo 10 tys padło ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość