Mam pytanko odnośnie wycieraczki tylnej szyby, jaki to jest rozmiar i czy trudna jest wymiana tej wycieraczki? Bo jak się przyglądałem to od szyby można ją odgac o dosłownie parę stopni, nie wiem czy u mnie jest tylko tak czy u każdego.
Widziałem kiedys gdzieś temam o tylnej wycieraczce Orlando, jednak jak chciałem go znaleźć to szukają pokazuje zero wyników stąd nowy temat

Ad2.
Jeżeli już pisze, to zapytam od razu o jeszcze jedna rzecz, a może o dwie.
Czy można przestawić siłę nadmuchu, temperaturę dla kierowcy i pasażera oddzielnie? U mnie na wyświetlaczu pokazuje po lewej bodajże godzinę, po środku ustawiona temperaturę a po lewej temperaturę zewnętrzna.
Zastanawiałem się czy można a to przestawić na oddzielne dla pasażera i kierowcy.
Drugie pytanie odnośnie radia. Czy wam też często gubi fale? U mnie w mieście przykładowo leci radio WAWA 90.3fm, bez żadnych zakłóceń i czegokolwiek, wystarczy że minę znak teren zabudowany i już zaczynają się szumy i problemy. Gdzieś natrafiłem na to, żeby stacje same płynnie przechodziły na inną częstotliwość, musi by włączone TP(?) u mnie ta funkcja jest włączona i nic, też tak macie?