Jeżdżę od paru ładnych lat Malibu z 2012r., diesel 2,0, w automacie. Czy ktoś tutaj z drogich forumowiczów spotkał się z komunikatem podczas jazdy: "ograniczenie prędkości do 54 km/h", migającą literką "D" podczas jazdy i rzeczywiście ograniczeniem tej prędkości do tych nieszczęsnych 54 km/h??? Auto przestało mi parę miesięcy u "speców" od skrzyń biegów, zostało ustalone, że skrzynia jest sprawna, szukano przyczyny prawie 4 m-ce...po czym "ustalono", że to problem z jakąś wiązką.. I tak oto jeździłam autem bez problemu od 13.04.2024 do dnia dzisiejszego tj.12.08.2024 (prawie 4 m-ce) i rano znowu ten błąd mi się wyświetlił... Nie wiem gdzie szukać pomocy.. czy ktoś się spotkał z takim błędem?? Czy może ktoś mi polecić prawdziwych specjalistów od Chevroleta w Warszawie? Nie wiem czy nadal walczyć czy odpuścić temat i sprzedać auto...czego bym nie chciała, bo kocham to moje Malibu i robię co mogę, ale dzisiaj już prawie się poddałam.. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i czekam na wiadomości