Zegary
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Lacetti
- Silnik:
- Kontakt:
Zegary
Wymiana żaróweczek podświetlenia zegarów
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Reputacja: 9
- Imię: Andrzej
- Samochód: Orlando LTZ
- Silnik: 1.8 2H0, 141 KM, benz.
- Kontakt:
Re: Zegary
Wracając do tematu, żeby dostać się do zegarów musisz odkręcić od dołu plastikową osłonę i delikatnie podważyć z lewej strony listwę. Nie pamiętam czy nie trzeba odkręcić plastików za kierownicą, ale to zobaczysz jak będziesz ściągał. Za osłoną są chyba dwie śruby trzymające zegary. Przed odłączeniem złączy elektrycznych odepnij minusową klemę z akumulatora.
Żaróweczek nie pamiętam jakie są, ale chyba W5W. Składasz odwrotnie, też mnie to czeka, bo mi nie świeci się za obrotomierzem
I na przyszłość, wyrażaj się precyzyjniej, bo naprawdę nie wiedziałem czy będziesz pisał manual, bo by mi się przydał, czy też się właśnie pytasz.
I tak już na koniec, to że mieszkam w Warszawie to nie znaczy od razu, że każdy jest tu chamem i burakiem, a jak byś zauważył, to w większości każdy odnosi się z kulturą i żeby sobie wyjaśnić wszelkie wątpliwości zapraszam na ogólnopolski zlot, pogadamy i pośmiejemy się przy
Żaróweczek nie pamiętam jakie są, ale chyba W5W. Składasz odwrotnie, też mnie to czeka, bo mi nie świeci się za obrotomierzem

I na przyszłość, wyrażaj się precyzyjniej, bo naprawdę nie wiedziałem czy będziesz pisał manual, bo by mi się przydał, czy też się właśnie pytasz.
I tak już na koniec, to że mieszkam w Warszawie to nie znaczy od razu, że każdy jest tu chamem i burakiem, a jak byś zauważył, to w większości każdy odnosi się z kulturą i żeby sobie wyjaśnić wszelkie wątpliwości zapraszam na ogólnopolski zlot, pogadamy i pośmiejemy się przy

Ostatnio zmieniony 9 lut 2015, o 18:09 przez etac, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: posprzątano po działaniu niezgodnym z regulaminem pkt 11 wobec krzysztof0209
Powód: posprzątano po działaniu niezgodnym z regulaminem pkt 11 wobec krzysztof0209
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Lacetti
- Silnik:
- Kontakt:
Re: Zegary
Dziękuję
bardzo za podpowiedź.Jeżeli się zdenerwowałeś to bardzo przepraszam.Jeszcze raz serdeczne dzięki i pozdrawiam.
bardzo za podpowiedź.Jeżeli się zdenerwowałeś to bardzo przepraszam.Jeszcze raz serdeczne dzięki i pozdrawiam.