Skladane lusterka
- czariusz
- Aktywny
- Reputacja: 0
- Imię: Czarek
- Samochód: Lacetti 1.8 HB CDX
- Silnik:
- Kontakt:
Skladane lusterka
Witam, mam takie pytanie, samochod mam sprowadzany z francji jestem jego pierwszym wlascicielem w polsce. Jest on jeszcze pod nazwa Daewoo Lacetti 1.8 CDX i tu moje pytanie, bo wszedzie gdzie czytam, wersja CDX ma elektrycznie skladane lusterka, nawet patrzylem na aukcje te same roczniki i pod marka Daewoo moja rzeczywiscie sklade lusterka moj niestety ma przelacznik z zaslepka na ten guzik do skladania. Czy mozna jakos sprawdzic czy te lusterka sa skladane elektrycznie??
- XaRaDaS
- Zasłużony dla forum
- Reputacja: 9
- Imię: Andrzej
- Samochód: Orlando LTZ
- Silnik: 1.8 2H0, 141 KM, benz.
- Kontakt:
Re: Skladane lusterka
Bez rozebrania lusterka i ew. przełącznika nie sprawdzi się, chyba że Etac w swój magiczny sposób po VINie sprawdzi, ale to musisz jego pytać 

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
-
- Profesjonalista
- Reputacja: 1
- Imię: Krzysiek
- Samochód: Daewoo Lacetti
- Silnik:
- Kontakt:
Też mam wersję Daewoo Lacetti i też CDX. Podobnie jak Ty, nie mam składanych lusterek. Może to występowało za dopłatą także do wersji CDX (albo za parę stówek mniej można było nabyć wersję bez i ktoś pożałował tych paru stówek).
Albo może samochód był naprawiany - tzn. wymieniane drzwi i ta opcja zginęła. Mój na pewno jakąś drobną przygodę miał i byłem tego świadomy kupując. Wydaje się, że drobną. Oznacza to, że nie zauważyłem nic, aby dostały drzwi, ale kto wie
[przecież lepiej nie wiedzieć].
Albo może samochód był naprawiany - tzn. wymieniane drzwi i ta opcja zginęła. Mój na pewno jakąś drobną przygodę miał i byłem tego świadomy kupując. Wydaje się, że drobną. Oznacza to, że nie zauważyłem nic, aby dostały drzwi, ale kto wie

- czariusz
- Aktywny
- Reputacja: 0
- Imię: Czarek
- Samochód: Lacetti 1.8 HB CDX
- Silnik:
- Kontakt:
Moze tak byc
Ja wiem na pewno, ze mialem szybe przednia zmieniana bo czujnika deszczu nie bylo ale juz to ogarnalem, reszta szyb niby orginalne wiec drzwi raczej tez ale i tak na sto procent tego nie wiem 

- etac
- Prezes
- Reputacja: 301
- Imię: Krzysztof
- Samochód: Opel Astra L ST
- Silnik: 1.2T Pure Tech
- LPG: NIE
- Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
- Kontakt:
Podaj vin na pw to zapytam o fabryczne wyposazenie
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe