Rozumiem, ale już jednego takiego znałam. Mojego ojca. Fiat 125p, dodatkowy silnik i skrzynia, a druga skrzynia po wyjęciu z auta czekająca na rozebranie i naprawę, plus mnóstwo innych części w tym wielkogabarytowe: drzwi, błotniki, maska. Bo wtedy też było ciężko o części a co więcej -nie było internetu i był dziwny rynek poszukiwania części. Myślę że spoko można było drugiego fiata złożyć. Potem zachciało mu się kupić inne auto i nowy właściciel fiata nie chciał tych wszystkich części nawet gratis. Życie po prostu pisze różne scenariusze, często zaskakuje i wszystkie plany nam zmienia. Fiat w moim dzieciństwie zajmował dużo miejsca „dosłownie”krzych1b pisze: ↑23 mar 2025, o 16:17Dokia . Nie zbieractwo , tylko idę na emeryturę za kilka miesięcy.I co mam robić? . Siedzieć na tyłku i patrzeć w TV? Lacetony są bardzo tanie na OLX i All...o , mogę kupić za 1/20 pensji, ale co dalej? Lubię prace warsztatowe , coś naprawiać ,ulepszać . Ja jestem taki facet co: "krawaty wiąże , usuwa ciąże , siedem fachów , ósma bida , dziewiąty muzy-kant -trochę muzyki , trochę kantu"
![]()
Dzięki bubu za link.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości