Wiem że to dość błaha sprawa, ale za chiny nie mogę się dowiedzieć i znaleźć nic na temat wiązki kabli, wtyczki do radia oraz wtyczki do portu AUX.
Miałem niemiłą niespodziankę po zakupie, a mianowicie w celu sprawdzenia czemu mi nie działa AUX w samochodzie, rozebrałem schowek w podłokietniku, a moje oczy ujżały sam port AUX bez podłączonego kabla, teraz muszę szukać tego kabla z wtyczkami, ale jedynie w sklepie dowiedziałem się tyle, że tych wtyczek jest od groma, a internet nawet nie jest blisko znalezienia całego kompletu wtyczek z okablowaniem.
Dlatego właśnie przychodzę z zapytaniem, czy wie ktoś może jakie dokładnie są to wtyczki (do radia oraz portu AUX), oraz coś w temacie jaki to ma być kabel bądź wiąska, bo już błądzę w kółko z tym tematem
Samochód to chevrolet cruze LTZ sedan 1.8 benzyna z 2011r.
Będę wdzięczny za jakieś rady
Podłączenie kablem portu AUX z radiem
-
- Świeżak
- Reputacja: 0
- Imię: Bartosz
- Samochód: ChevroletCruzeLTZ/11
- Silnik: 1.8 benzyna
- Kontakt:
- bubu1769
- Administrator
- Reputacja: 457
- Imię: Bartłomiej
- Samochód: Aveo T250
- Silnik: 1.4 101KM
- Inny samochód: Orlando 1.4T, Meriva A 1.8
- Kontakt:
Re: Podłączenie kablem portu AUX z radiem
Jutro jak będę miał chwilę to postaram się sprawdzić jakie są tam złącza.
- bubu1769
- Administrator
- Reputacja: 457
- Imię: Bartłomiej
- Samochód: Aveo T250
- Silnik: 1.4 101KM
- Inny samochód: Orlando 1.4T, Meriva A 1.8
- Kontakt:
Re: Podłączenie kablem portu AUX z radiem
Udało mi się znaleźć informacja jakie to jest złącze, jednak za dużo ona nie daje bo i tak nie idzie takiego złącza znaleźć.
Nie wiem czy nie łatwiej by było spróbować dopasować jakieś inne złącze albo poszukać drugiego używanego portu AUX ale z wtyczką.
Nie wiem czy nie łatwiej by było spróbować dopasować jakieś inne złącze albo poszukać drugiego używanego portu AUX ale z wtyczką.