Ciekawostki z MyLink

Nie świeci, nie kręci i inne tematy związane z elektryką i elektroniką
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
etac
Prezes
Reputacja: 300
Imię: Krzysztof
Samochód: Opel Astra L ST
Silnik: 1.2T Pure Tech
LPG: NIE
Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
Kontakt:

Re: Ciekawostki z MyLink

Post autor: etac » 22 gru 2015, o 20:31

problem tylko ze MyLink nie ma modułu gprs.

Jest niby drugie gniazdo USB, ale jak sprawdzić czy jest aktywne?

Jesli bedzie wtedy mozna by wsazdzic jakis tam moduł.
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe

Awatar użytkownika
Fachman
Reputacja: 0
Imię: Marcin
Samochód: brak
Silnik:
Kontakt:

Post autor: Avatar » 22 gru 2015, o 20:33

Gprs potrzebujesz do danych traffic, sama nawigacja potrzebuje gps tylko, do wm kiedyś podłączalo się też gps po Bluetooth jako com port. Zależy też z czego wykastrowali ten system

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 22 gru 2015, o 20:38

nic, chyba łatwiej jest kupic telefon SONY i podłaczyć go do MyLink i korzystać z GoogleMap, lub załadowac aplikacje Sygic i tez mam navi duzo lepsza niz ten BringGo.

Awatar użytkownika
Fachman
Silnik:
Kontakt:

Post autor: Avatar » 22 gru 2015, o 20:57

Ok tylko sprawdź co będzie się działo jak podczas nawigowania ktoś Ci zadzwoni i czy w trakcie/po rozmowie wszystko wróci do nawigacji jak należy.

Tobol
Świeżak
Imię: Piotr
Samochód: Aveo
Silnik:
Kontakt:

Post autor: Tobol » 30 gru 2015, o 21:47

Spisałem (szczegółowo) kroki potrzebne do zrobienia tej przeróbki (i backupu oryginalnych plików) po polsku:

1. przygotuj pendrive: formatowany w FAT32 z katalogami: backup1, backup2, mirrorlink. w katalogu mirrorlink umieść pobrany zmodyfikowany plik ClienAppInfo.bin
2. Z takim pendrive idź do samochodu
3. Wróć do ekranu głównego MyLink
4. 10 (lub więcej) razy szybko tapnij w lewy górny róg ekranu
5. Wpisz kod 20110827
6. Naciśnij OK
7. Wróć do menu głównego
8. Naciśnij ustawienia
9. Przewiń na sam dół
10. Naciśnij development mode
11. Przewiń o dwie strony w dół
12. Naciśnij explorer mode
13. Teraz przyda się jakiś rysik albo patyczek
14. Dwukrotnie naciśnij My Device
15. Podłącz pendrive, powinien po chwili pojawić się jako MD
16. Dwukrotnie naciśnij Storage Card
17. Dwukrotnie naciśnij System
18. Jednokrotnie naciśnij ClientApp…
19. Naciśnij Edit
20. Naciśnij Copy
21. Naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
22. Jeszcze raz naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
23. Dwukrotnie naciśnij MD
24. Dwukrotnie naciśnij backup1
25. Naciśnij Edit
26. Naciśnij Paste
27. Naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
28. Jeszcze raz naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
29. Dwukrotnie naciśnij Storage Card2
30. Dwukrotnie naciśnij System
31. Jednokrotnie naciśnij ClientApp…
32. Naciśnij Edit
33. Naciśnij Copy
34. Naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
35. Jeszcze raz naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
36. Dwukrotnie naciśnij MD
37. Dwukrotnie naciśnij backup2
38. Naciśnij Edit
39. Naciśnij Paste
40. Naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
41. Dwukrotnie naciśnij mirrorlink
42. Jednokrotnie naciśnij ClientApp…
43. Naciśnij Edit
44. Naciśnij Copy
45. Naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
46. Jeszcze raz naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
47. Dwukrotnie naciśnij Storage Card
48. Dwukrotnie naciśnij System
49. Naciśnij Edit
50. Naciśnij Paste
51. Naciśnij Yes
52. Naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
53. Jeszcze raz naciśnij niebieską strzałkę w lewo (wstecz)
54. Dwukrotnie naciśnij Storage Card2
55. Dwukrotnie naciśnij System
56. Naciśnij Edit
57. Naciśnij Paste
58. Naciśnij Yes
59. Naciśnij parę razy strzałkę w dół przy prawej krawędzi ekranu aby przewinąć zawartość okna
60. Dwukrotnie naciśnij MgrRstr,exe
61. Po chwili pojawi się okno informujące o trwaniu aktualizacji oprogramowania.
62. Aktualizowanie potrwa około 5 minut
63. Po aktualizacji system uruchomi się ponownie
64. Po uruchomieniu się systemu aplikacja MirrorLink pojawi się tam gdzie jest BringGo i TuneIn

Problem jest tylko w tym, że to mi niestety nie działa. Wraz z aplikacją MirrorLink pojawia się druga, nazwana MirrorErrr. Po podłączeniu Xperia Z3 wyskakuje taki sam komunikat "podłączono nieobsługiwane urządzenie" jak podczas podłączania innych urządzeń z Androidem. Próbowałem podłączać to na wiele sposobów, ręcznie włączać MirrorLink na telefonie i nic. Moje auto to Aveo MY2013 (to była chyba premiera MyLinka w tej formie), soft w wersji 24.1.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2015, o 22:28 przez Tobol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
zzzz
Wymiatacz
Reputacja: 41
Imię: Zbyszek
Samochód: Cruze HB LT+
Silnik: 1.8
LPG: BRC
Kontakt:

Post autor: zzzz » 30 gru 2015, o 22:02

bardzo fajnie to opisałeś ( w punkcie 1 powinno być "backup2).
a co do braku efektów: skąd brałeś plik ClienAppInfo.bin ?
być może masz nieodpowiedni (widziałem na forach trzy różne pliki ClienAppInfo.bin , może spróbuj z innym?...

edit: skopiuj sobie gdzieś katalogi backup1 i backup2...

Tobol
Świeżak
Silnik:
Kontakt:

Post autor: Tobol » 30 gru 2015, o 22:32

Dzięki, poprawiłem błąd w opisie. Plik ClientAppInfo.bin wziąłem z pierwszej strony tego tematu, z posta @etac viewtopic.php?p=42634#p42634

backup to backup, oczywiście mam te pliki już odpowiednio zabezpieczone :-)

BTW też mi się pojawiło podwójnie TuneIn

@etac, czy u ciebie też pojawiło się MirrorErrr?

--edit--
Jest spora szansa, że problem jest jednak po stronie telefonu: https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z ... d-p/957793

Ta Xperia, którą podłączałem miała Androida 5, a tam MirrorLink najwidoczniej jest zepsuty. Jak dostanę się do jakiejś Xperii serii Z na Andku 4 to dam znać czy działa

Awatar użytkownika
zzzz
Wymiatacz
Reputacja: 41
Imię: Zbyszek
Samochód: Cruze HB LT+
Silnik: 1.8
LPG: BRC
Kontakt:

Post autor: zzzz » 30 gru 2015, o 23:13

a czy, jak podłączysz telefon nie podświetla Ci się ta ikonka MirrorErr ?

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 31 gru 2015, o 08:20

Tak, na A3 podświetłiło sie tylko MirrorErr i działaly tylko programy na telefonie nalezace do grupy MirrorLink.

Dopiero podłaczenie Z1 pojawiła sie reszta i to tez nie za pierwszym razem. Trzeba podłączyć tez telefon przez Bluetooth i kabel jednocześnie

Z3 moze nie działać.

Cały problem polega tylko na tym, ze w MyLink MirrorLink działa tylko na wersji 1.0, a Z3 chyba ma już wersje 1.1 i pewne funkcje mogą byc ograniczone.

Tobol
Świeżak
Silnik:
Kontakt:

Post autor: Tobol » 31 gru 2015, o 09:06

etac pisze:Trzeba podłączyć tez telefon przez Bluetooth i kabel jednocześnie
To mnie zainteresowało. Nie próbowałem łączenia jednocześnie jeszcze przez BT. To chyba nie powinno być wymagane?

W żadnych instrukcjach dotyczących podłączania urządzeń przez BT nic na ten temat nie było, np.:
http://support.sonymobile.com/global-en ... irrorLink/
http://www.samsung.com/us/support/answe ... 748763598/

Tak czy inaczej muszę poszukać Xperii Z1. Dzięki za pomoc, spróbuję tego manewru z Bluetooth.

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 31 gru 2015, o 09:13

U mnie po podłączeniu Z1, MyLink podał długi komunikat - w skrócie mówiący PODŁĄCZ TELEFON PRZEZ BLUETOOTH

Ja mam LG G3 i chętnie się zamienię z kimś na jakis starszy model Sony Xperia ;)

Awatar użytkownika
wojbur
Zasłużony dla forum
Reputacja: 2
Imię: Wojtek
Samochód: Hyundai ix20
Silnik: 1.6 125 KM
LPG: tak
Kontakt:

Post autor: wojbur » 31 gru 2015, o 10:09

Mam Sony Xperia E którego w okolicy czerwca odstąpię, ale nie wiem czy chce Ci się czekać i czy telefon Ci odpowiada bo to żaden wypas.

Awatar użytkownika
Fachman
Silnik:
Kontakt:

Post autor: Avatar » 31 gru 2015, o 10:54

Lekki disaster zmieniać telefon z nowszego na starszy przez mierną obsługę w samochodzie :zastanawiasie:

Awatar użytkownika
huri_khan
Zasłużony dla forum
Reputacja: 91
Imię: Robert
Samochód: Kia Proceed
Silnik: 1,4 T
Inny samochód: Ford Mondeo
Kontakt:

Post autor: huri_khan » 31 gru 2015, o 11:16

Miałem Xperię, niby ten sam model co miał James Bond w jakimś filmie. Dwa razy był w serwisie i dzień w którym się go pozbyłem był jednym ze szczęśliwszych
240 000 km z Chevroletem w zupełności wystarczyło :)

Awatar użytkownika
wojbur
Zasłużony dla forum
Reputacja: 2
Imię: Wojtek
Samochód: Hyundai ix20
Silnik: 1.6 125 KM
LPG: tak
Kontakt:

Post autor: wojbur » 31 gru 2015, o 11:39

Z moim problemów nie miałem ale zwyczajnie go nie lubię - niewygodny do pisania smsów. No i zwyczajnie chcę coś lepszego, nowszego.
Oddam chyba i w marcu za bardzo symboliczną cenę :)

Tobol
Świeżak
Silnik:
Kontakt:

Post autor: Tobol » 1 sty 2016, o 09:55

etac pisze:Tak, na A3 podświetłiło sie tylko MirrorErr i działaly tylko programy na telefonie nalezace do grupy MirrorLink.
Ten telefon też musiałeś podłączyć przez BT? Co rozumiesz przez programy należące do grupy MirrorLink? Google Maps albo Sygic się łapie?
benny86 pisze:Mam Sony Xperia E którego w okolicy czerwca odstąpię, ale nie wiem czy chce Ci się czekać i czy telefon Ci odpowiada bo to żaden wypas.
Ten telefon nie ma MirrorLink. Niestety tylko seria Z.
Avatar pisze:Lekki disaster zmieniać telefon z nowszego na starszy przez mierną obsługę w samochodzie :zastanawiasie:
Miałem plan trzymać w schowku zawsze podłączony drugi telefon, który będzie służył do nawigacji/audio przez MirrorLink, a aktualny nadal łączyłby się po BT. Nadal liczę na to, że uda się korzystać z tego w ten sposób.

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 1 sty 2016, o 10:07

Tobol pisze:
etac pisze:Tak, na A3 podświetłiło sie tylko MirrorErr i działaly tylko programy na telefonie nalezace do grupy MirrorLink.
Ten telefon też musiałeś podłączyć przez BT? Co rozumiesz przez programy należące do grupy MirrorLink? Google Maps albo Sygic się łapie?
programy z tej listy http://www.mirrorlink.com/apps

czyli po połączeniu pojawiło sie BringGo, troche w innym stylu

Tobol
Świeżak
Silnik:
Kontakt:

Post autor: Tobol » 1 sty 2016, o 10:09

A co z BT?

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 1 sty 2016, o 11:17

Tak jak pisałem wcześniej: kabel + bluetooth, inaczej nie działał, przynajmniej nie chciał wystartowac

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 1 sty 2016, o 11:31

BTW ponizej przetłumaczenie mozliwosci zmian na MyLink

zgodnie dla forum z Brazyli: http://clubedoonix.com.br/topic/12586-m ... e/?page=37
Tutorial, aby wyświetlić ikonę MirrorLink menu Aplikacje MyLink

Uwaga:
1) współpracuje z oprogramowaniem 20 lub 24, ale nie jest pewien, że działa we wszystkich MyLinks. Nie testowany w oprogramowaniu 24,5
2) myślałem, tym szybciej związku z tym firmware 20
3) Jeżeli połączenie nie działa spróbuj użyć oryginalnego kabla USB
4) Nie rób procedurę poniżej w fimware 13 lub niższa, jak to będzie umieścić MyLink w Loopin. Również nie zaleca się korzystania z oprogramowania 23 (dla mojego prawie poszedł do pętli ten firmware jak złapany w 55% aktualizacja)
5) Nie wolno wyłączać kluczyk lub wyjąć dysk flash robiąc pliki procedura i aktualizacji pod karą MyLink enter pętli.

Pobierz plik z nazwą ClientAppInfo.bin i umieścić ją na kij między trybie Develop z hasłem 20110827 i przejdź do eksploratora, osiągając go z folderu Windows i szukać BYONLoader.exe i executeo będzie otworzyć kilka okien oczekuje, że otwarte i poczekaj chwilę wrócisz do ekranu głównego z MyLink, po czym wróć do Explorer i skopiuj plik ClientAppInfo.bin do S torageCard / system i StorageCard2 / systemu, nadal w folderze 2 biegu StorageCard plik MgrRstr.exe po metę będzie aktualizować MyLink począwszy od 55%, a gdy dojdziesz do 100% wyłączyć RESET czekać MyLink, ponieważ nie dojdzie do 100% (możliwe jest również, aby ukończyć 100% on reincie sam).

3 - Po reconnect MyLink przejść do aplikacji nie jest MirrorLink i MirrorErrr ojczystym bez aktywnego je w ustawieniach, ich ikony zostały zmienione w wersji 20!
4 - Podłącz urządzenie mobilne do normalnego portu USB MyLink (gdzie jest umieszczony drążek), przejdź do telefonu i aktywować MirrorLink i odczekaj kilka sekund Bluetooth będą aktywować więc włączyć ikonę z MirrorErrr zapalić, kliknij go być szczęśliwym!
5 - Zrobiłem to badanie kilka razy i wszystkie podłączone bardzo szybko, (aby przesunąć wokół komórki przez MirrorErrr).

ClientAppInfo.bin (plik zmodyfikowany przez rosyjskiego AXIV powtarzających ikon) ściągnąć ten post: http://clubedoonix.com.br/applications/ ... hp?id=8437

ClientAppInfo.bin (plik zmodyfikowany przez rosyjskiego AXIV nie powtarzające ikony). Pobierz ten post http://clubedoonix.com.br/applications/ ... ~HEAD=dobj

Youtube film z rosyjskim przedstawiający procedurę wymiany plików: https://www.youtube.com/watch?v=v0qp2cRK4KQ~~HEAD=dobj W tym filmie rosyjska przed wymianą plików nie używać byomloader.exe procedury.

Desbloquio Samouczek wideo:

A - Procedura aktualizacji firmware'u ze starszym oprogramowaniem
Pobierz firmwar 24.5: https://cloud.mail.ru/public/C9FF/CjBvXSvif i zaktualizować MyLink.
Uwaga:
1) kopii zapasowych plików MgrMcm.exe i MgrMcm.map dokumenty przed uaktualnieniem.
2) Możliwe jest przegap kamery, temperatura, menu odwrotnej na kierownicy i ustawienia pojazdu.
3) może pobierać odwrotnie Çamëria wymiany plików MgrMcm.exe i MgrMcm.map oryginału, ale wtedy tracisz wydanie wideo

B - Postępowanie pliki substitir na dowolnym firmware

Uwaga:
1) kopię zapasową plików na MgrMcm.exe i MgrMcm.map oryginału zawartych w folderze / system karty pamięci
2) W ramach tej procedury jest możliwe, aby stracić odwrotny aparat, temperaturę, polecenia kierownicy. Jest także możliwe, że nie wydaje się, ustawienia pojazdu z włączyć.
3) Wymiana oryginalnych plików jest możliwe, że odwrotna kamery i inne funkcje pojazdu powrócić.
4) Nie próbuj tego w fimware 13 lub poniżej. Na ryzyko oddania pętle MyLink.

Pobierz plik z nazwą MgrMcm.exe i MgrMcm.map firmware 24.5 i umieścić ją na kij między trybie Develop z hasłem 20110827 i przejdź do eksploratora i skopiować pliki MgrMcm.exe i MgrMcm.map do S torageCard / system i StorageCard2 / system. Po co te podstawienia przekręcić klucz, aby otworzyć drzwi i czekać MyLink zresetować.

Sprawdź, czy film został zwolniony z jadącego samochodu.

Pobierz pliki z tego postu: (MgrMcm.exe) http://clubedoonix.com.br/applications/ ... hp?id=8435 i MgrMcm.map http://clubedoonix.com.br/Aplikacje/cor ... 20=%208436

UWAGA:
Jeżeli nie masz doświadczenia z wymiany plików, w szczególności komputera w systemie Windows CE lub były wątpliwości nie próbować powyższe procedury inaczej BRICAR z MyLink

Tutorial złapać pętli MyLink

Uwaga: Nie ma gwarancji, że będzie działać!

Postępuj zgodnie z procedurą Marcos Jose Pedro. Zobacz zdjęcia:

http://clubedoonix.com.br/topic/12586-m ... ent=191105

Tutorial do korzystania MirrorLink Galaxy S5:

Uwaga:
1) Zbawiciel aplikacje i nowy przycisk uruchamiający daje dostęp do kilku nieoficjalnych aplikacji MirrorLink i tylko pracy w rooteado telefon.
2) Aby uzyskać dostęp tylko do oficjalnych aplikacji MirrorLink nie trzeba korzeń
3) Do nawigacji w Google Maps wymaga, że film odblokowanych ruchu.

Kilka testów w galaktyce s5 android 5.0 rooteado MirrorLink z MyLink.

Aby otrzymać pełny dostęp na telefon galaxy s5 przez MirrorLink musi zainstalowano nową wyrzutnię https://play.google.com/store/apps/deta ... ~HEAD=dobj (zdaniem innych wyrzutnie będą działać). Jeśli nie chcesz pełnego dostępu, dostęp tylko do niektórych aplikacji, nie jest wymagany tylko przycisk Android App zbawiciela non korzeniowy https://play.google.com/store/apps/deta ... root~~dobj.

Testowałem Google Maps w MirrorLink (dostęp przez przycisk zbawiciela nie root) i działa idealnie. Używałem go dosyć. Nie zauważyłem żadnych lagów i opóźnień, które utrudnia. Czy przeliczenie trasy szybko, tak jak w telefonie. Streetview jest absolutnie SHOW na ekranie MyLink! Możesz skorzystać z wyszukiwania głosowego lub napisać poszukiwane miejsce. Konieczne jest jednak, że film jest odblokowany dla ruchu ale MirrorLink ostrzega, że ​​nie można wyświetlić przesuwając Google Maps i innych aplikacji.

Wszystkie mapy aplikacje testowane przeze mnie działa dobrze. Widzę szybki prognozy ruchu z INRIX aplikacji Android (przycisk zbawicielem).

Z wirtualnych przycisków zbawiciela przycisku można uzyskać dostęp do zestawu aplikacji mobilnych chcesz. Dzięki niemu mogę uzyskać dostęp do Twittera itp spotkań

Aplikacje z certyfikatem MirrorLink są łatwiejsze w użyciu, ponieważ przyciski menu są duże etc.

Ale podczas gdy kabel USB - MirrorLink być szybki, to nie jest bardzo praktyczne do podłączenia kabla za każdym razem wyjść i się w samochodzie. W tym momencie skorzystać z Bluetooth jest znacznie bardziej praktyczne. To może być, dlaczego GM nie daje oficjalnego wsparcia dla MirrorLink. Chociaż Android auto będzie również kabel USB o ile widziałem. IPhone i iPod także podłączyć tylko kabel.

W przeciwieństwie do Sony Xperia Z2 i Z3, nie mam bezpośredni dostęp do aplikacji (w tym MirrorLink firmware 20, jako firmware 24 miałem, ale nie podłączony łatwe z MirrorLink) w s5 galaktyk. Muszę użyć "obejście" używać za każdym razem, co daje trochę pracy:

1) podłączyć kabel
2) I włącz telefon i potwierdzić bluetooth parowanie, bo czasami trwa parę.
3) włączyć MirrorLink w komórce 4) Mam nadzieję, że światło MyLink ikonę MirrorLink w panelu i kliknij na nią
5) klikam na rockscout Android app (mój ekran robi się szary)
6) Chwyć MyLink do domu i będzie ponownie w ikonę MirrorLink i kliknij na nią
7) Nowy rockscouty kliknij na android i aplikacji dostępu. Z rockyscout widać na przykład wanilia muzyki Spotify itp
8) Teraz mogę nadal używać MirrorLink lub aplikację mobilną poprzez przyciski wirtualnych przycisków zbawiciela

Uwaga:
W galaxy S5 i S6 jest także w tryb napędu natywnej aplikacji, która podwaja MirrorLink. Nie można uzyskać dostęp do muzyki, mapy Google, wiadomości telefoniczne, za pomocą głosu lub kliknięcie ogromne przyciski na ekranie MyLink. Można odbierać połączenia telefoniczne, wysyłać wiadomości na całym ekranie poprzez MyLink MirrorLink. Tak wiele funkcji nie są potrzebne androidy inne aplikacje wymienione powyżej.

Telefon jest w trakcie port USB, ale nie wiem, czy można go obsługiwać długiej podróży z GPS, ponieważ wydaje się, że ten port prowadzi tylko 0,5 A

Możesz odbierać połączenia telefoniczne zwykle albo som MirrorLink aplikacji, która jest taka sama MyLink

Uwaga:
1) filmy pokazujące wykorzystanie MirrorLink MyLink razem z s5 galaxy
https://www.dropbox.com/s/muh0egtkmd2ze ... 0.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/i1c1mqxp1r5lo ... 9.mp4?dl=0

https://www.dropbox.com/s/6w6lqjrogjsjh ... 2.mp4?dl=0

2) Wideo https://www.youtube.com/watch?v=-LO_cDnkOiw pokazując podłączenie Sony ZR z MirrorLink z MyLink.
tłumaczone by google

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 16 sty 2016, o 19:11

Testowane dzisiaj na spocie:

Sony Z3 działa w pełni MirrorLink
Samsung S5 działa w sposób ograniczony, podobnie do A3. Nie korzystano z podpowiedzi brazylijskiego forum

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 4 lut 2016, o 19:54

jak komus nie podobają się melodyjki dla telefonu w MyLinka

pozdrowienia dla forum z Rosji,

a tutaj alterantywa dla tych co nie lubią grzebać w softach - cena około 90$

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Kontakt:

Post autor: etac » 7 lut 2016, o 19:51

znacie jakiś konwerter zmieniający pliki muzyczne w pliki .pcm?

Awatar użytkownika
adix
Bywalec
Imię: Adam
Samochód: Epica
Silnik:
Kontakt:

Post autor: adix » 8 lut 2016, o 10:16

może Visual MP3 to WAV Converter,