Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Dotyczy navi600diament pisze: ..... Zasinie do chińskiej kamerki ze św. cofania można wziąść a wizje podłącza się pod czarne złącze w radiu chyba ze 20 pinów ma, ja to na piny z jakiś innych złącz z szuflady mu podłączyłem wcisnąłem na glu-guna i jest ok. ....
Zdecydowanie. Ja już przymykam oko ze względu na twe zasługi ale mi się wszystko marszczy gdy piszesz z tapatalka.Bunioopl pisze:Dobra, tylko muszę kompa odpalić by błędów nie było![]()
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Ja pociągnąłem dwa kable w ekranieAvatar pisze:Czytałem wątek ale mam kilka niejasności.
Gość wywalił mi lewy bok i do wymiany mam felgę + zderzak (pourywało zaczepy nadkola) więc zastanawiam się nad montażem zderzaka z MY2013 z opcją kamery (bo takie były) i nad montażem fabrycznej kamery z Cruze-a - wizualnie lepiej to będzie wyglądać i kąt jest bardziej słuszny, przy obecnej miałem niezła gimnastykę z podważaniem i klejem aby była w fabrycznym miejscu - na środku zderzaka.
Radio chińczyk wiec potrzebna zwykła kamera analogowa.
Dobrze rozumiem że PIN:
1 - sygnał Video +
2 - ekran dodatkowy w wiązce w związku z tym że to kabel niekoncentryczny
3 - sygnał +12v wzbudzający kamerę
4 - Sygnal Video -
5 - masa zasilania
6 - to nie wiem po co
czyli generalnie do pracy powinno wystarczyc pobranie sygnalu Video z pinu 1 i 4 oraz podać zasilanie na pinach 3 i 5
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości