przelacznik otwierania szyby z przodu
-
- Aktywny
- Reputacja: 0
- Imię: Jacek
- Samochód: Chevrolet Aveo T300
- Silnik: 1.2, 69KM, 51KW, benzyna,
- Kontakt:
przelacznik otwierania szyby z przodu
Witam wszystkich. Zepsuł mi się przycisk otwierania i zamykania szyby pasażera przycisk zepsuty jest po stronie kierowcy bardzo proszę napisać jak można go wyciągnąć i czy wszystko trzeba rozbierać tapicerkę itp i jeszcze jedna prośba jeśli ma ktoś zdjęcie takiego przycisku to proszę bardzo o pokazanie bo nie wiem jak wygląda bo chciałem kupić tam są tylko dwa przyciski do przednich szyb Aveo T300 sedan 2012r .Z góry bardzo dziękuje za odpowiedz
- bubu1769
- Administrator
- Reputacja: 457
- Imię: Bartłomiej
- Samochód: Aveo T250
- Silnik: 1.4 101KM
- Inny samochód: Orlando 1.4T, Meriva A 1.8
- Kontakt:
Re: przelacznik otwierania szyby z przodu
Żeby dostać się do przełącznika szyb trzeba ściągnąć całą tapicerkę drzwi żeby odkręcić śruby trzymające podłokietnik.
Bardzo możliwe że nie trzeba będzie go wymieniać tylko rozebrać i wyczyścić styki.
Nowy moduł z dwoma przyciskami najszybciej się znajdzie na Aliexpress pod numerem 95188247.
Sam moduł przełączników trzyma się na zatrzaski.
Bardzo możliwe że nie trzeba będzie go wymieniać tylko rozebrać i wyczyścić styki.
Nowy moduł z dwoma przyciskami najszybciej się znajdzie na Aliexpress pod numerem 95188247.
-
- Aktywny
- Reputacja: 0
- Imię: Jacek
- Samochód: Chevrolet Aveo T300
- Silnik: 1.2, 69KM, 51KW, benzyna,
- Kontakt: