Wypróbuję to:
Ona jest przezroczysta, tzn to jest rodzaj filtra, który przejmuje najbardziej odpowiednią długość fali światła(coś jak filtr w odbiorniku TV do pilota). Na pewno też jest regulacja progu przełączenia.Regulus pisze:ona nie jest przezroczysta, może się za wcześnie przełączać... a może włożyli do środka jakiegoś pr-ka do regulacji progu przełączania, zobaczymy.
Będzie tylko gorzej, prognozy mówią o relacji USD:EUR jak 1:0,85etac pisze:poczekaj tylko bo kurs $ nie bardzo zachęca na ali.
Jak wszyscy zgodnie zwrócili uwagę, wtyk BCM X2 jest niebieski a nie zielony
Po to o czym tu napisałem w piątek 13. Trza czytać.etac pisze:A po co te rezystorki?
U ciebie mój układ w wersji w jakiej jest oprogramowany nie zadziała. Słabo przeczytałeś instrukcję. Napisałem wyraźnie, wersja LT lub niżej bez fabrycznego czujnika, z przełącznikiem bez pozycji auto, z wyłączaniem dwuklikiem jeżeli wymienione na auto. W twoim przypadku żadne z powyższych nie jest spełnione.diament pisze:Wersja LTZ, fabrycznie przełącznik z AUTO, światła wyłącza się "jednym klikiem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość