Esp

Wszystkie inne tematy dotyczące danego modelu
ODPOWIEDZ
Ralph
Świeżak
Reputacja: 0
Imię: Mateusz
Samochód: Captiva
Silnik: 2.4 140KM benz.
LPG: TAK STAG
Kontakt:

Esp

Post autor: Ralph » 5 paź 2016, o 18:51

Witam wszystkich!
Jestem tutaj nowy i zamierzam kupić captive jak najszybciej. Wiele ofert sprawdziłem za pomocą pewnej firmy sprawdzającej auta przed zakupem i ogólnie jest tragedia na rynku aut używanych.. ale do sedna. Mam okazje kupic captive w dobrej cenie i w bdb stanie jednak ma ona podstawowe wyposazenie i naped tylko na przod. Moje pytanie brzmi czy taka wersja podstawowa z takim napędem z rynku niemieckiego ma esp? W autach z awd mozna esp wylaczyc za pomoca guzika na desce rozdzielczej jednak nie ma go w autach z napedem na przod. Dlatego zastanawiam się czy ten system czuwa nad bezpieczeństwem ale bez możliwości wyłączenia go. Auto jest z 2007r. Pozdrawiam i proszę o pomoc

Awatar użytkownika
etac
Prezes
Reputacja: 300
Imię: Krzysztof
Samochód: Opel Astra L ST
Silnik: 1.2T Pure Tech
LPG: NIE
Inny samochód: Yamaha X-MAX Tech Max
Kontakt:

Re: Esp

Post autor: etac » 5 paź 2016, o 18:55

Jak firmy sprawdzają, to maja tez wglad w wyposażenie, jak nie wiedzą co jest w środku to raczej naciągacze.

Pewnośc mozesz miec podając VIN.
Lekcje prywatne są odpłatne, pytania na forum są darmowe

Ralph
Świeżak
Reputacja: 0
Imię: Mateusz
Samochód: Captiva
Silnik: 2.4 140KM benz.
LPG: TAK STAG
Kontakt:

Re: Esp

Post autor: Ralph » 5 paź 2016, o 21:22

Mam nr vin ale szczerze mówiąc przez ostatnie 3 tygodnie wydalem juz trochę pieniędzy na sprawdzanie aut. Moze ktos z Was ma dostep do takich źrodel i pomoglby mi w odpowiedzi czy dana captiva ma ten uklad.. żona mnie zabije jak zaczne znów wydawac pieniadze na raporty;)

Może macie specyfikację captivy z rynku niemieckiego na rok 2007.. nigdzie nie mogę tego poszukać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Captiva Ogólnie o modelu”